Υπεγράφη το απόγευμα της Δευτέρας από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιγιάλειος κ. Χρήστο Μυστακίδη και τη διευθύντρια του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ κα Πέπη Σπηλιωτοπούλου, η σύμβαση παραχώρησης των αποκλειστικών δικαιωμάτων ραδιοφωνικής αναμετάδοσης των εντός έδρας παιχνιδιών του Παναιγιαλείου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον Παναιγιάλειο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο Αίγιο κόντρα στα Χανιά.

Παράλληλα, τέθηκαν οι βάσεις για μια αγαστή συνεργασία της ομάδας με το κορυφαίο ΜΜΕ της Αιγιάλειας, σε ενημερωτικό και επικοινωνιακό πλαίσιο, με ποικίλες διαφημιστικές καμπάνιες που θα προκαλέσουν θετική αίσθηση, πάντα για τη στήριξη της μελανόλευκης ομάδας.

Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του (υπενθυμίζεται πως ξεκίνησε το 1989) έχει βρεθεί κοντά στην ομάδα του Παναιγιαλείου και πλέον έχει καθιερωθεί ως ο σταθμός που παρουσιάζει σε βάθος χρόνου την πορεία της μελανόλευκης ομάδας, σε στιγμές μικρές και μεγάλες, εύκολες και δύσκολες και πάντοτε με συνέπεια και ποιότητα, υπερπηδώντας πολλές φορές με αυταπάρνηση οποιαδήποτε αντικειμενική ή μη δυσκολία, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας. Επίσης, το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ είναι ο μοναδικός ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αιγιάλειας που έχει σταθερή και πολύχρονη παρουσία στο διαδίκτυο, αναμεταδίδοντας σε όλη την υφήλιο, όπου υπάρχουν αιγιώτες, τους αγώνες του Παναιγιαλείου. Τέλος, το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ έχει εμβέλεια σε όλη την Αχαΐα και όλη τη Δυτική Ελλάδα, διαθέτοντας άριστη υλικοτεχνική υποδομή και καταρτισμένο δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό.προσωπικό, που αποτελεί εγγύηση υποστήριξης της υπηρεσίας ραδιοφωνικής αναμετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Με το καλό, λοιπόν!

radio-egio

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ