Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να παρθεί μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών η απόφαση για το μέλλον της Β’ Εθνικής.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, με συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (16/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2».

Ο α’ αντιπρόεδρος της Β’ Εθνικής ενημέρωσε ότι οι ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν καμία ενημέρωση αναφορικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Λεωνίδα Λεουτσάκου: «Γνωρίζω ότι αποφασίστηκε μια αναστολή των πρωταθλημάτων. Οι ομάδες της κατηγορίας έχουν κλείσει φιλικά παιχνίδια και δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το αν θα γίνει το πρωτάθλημα.

Πως θα παίξουμε στο πρωτάθλημα όταν έχει γίνει ο προγραμματισμός για φιλικά παιχνίδια; Η Φούτμπολ Λιγκ δεν είναι Σούπερ Λιγκ και να έχει ομάδες με έσοδα που θα κλείσουν άμεσα εισιτήρια.

Ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα με τις καλές προθέσεις των προέδρων της κατηγορίας. Έγινε ένα πολύ άσχημο περιστατικό με το σπίτι του κυρίου Μπίκα και η ΕΠΟ αποφασίζει να διακοπεί.

Η Φούτμπολ Λιγκ δεν θα ακολουθήσει την τακτική της ΕΠΟ. Οι πρόεδροι της Φούτμπολ Λιγκ δεν μπορούν να ανταποκριθούν και οι ομάδες θα «πεθάνουν». Δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά και δεν μπορούν να αντέξουν. Θα κάνουμε έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή. Ή θα μιλήσουμε τηλεφωνικά μεταξύ μας οι πρόεδροι. Δεν πιστεύω ότι εμείς θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν πρέπει να είναι υγιείς. Πρέπει να βοηθήσει και η Πολιτεία. Έρχονται χρήματα από την ΟΥΕΦΑ, δεν έρχεται τίποτα στη Φούτμπολ Λιγκ. Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει με 18 ομάδες και θα τελειώσει με 18.

Ήρθε ο κύριος Σφακιανάκης και έταξε κάποια πράγματα που δεν μπορούσε να τα υλοποιήσει. Και ενώ ήμασταν σε συζητήσεις, ήρθε η ΕΠΟ και μας λέει ότι το πρωτάθλημα αναστέλλεται.

Ήδη είμαστε σε συζητήσεις με κάποια κανάλια και τι να προλάβουμε να κλείσουμε μέσα σε 15 ημέρες; Και μάγοι να είμαστε, δεν θα προλαβαίναμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Τους μετόχους των ΠΑΕ τους «καίει» το θέμα των υπαλλήλων της Φούτμπολ Λιγκ».

Πηγή:a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ