Αύριο λοιπόν θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του «νέου» Παναιγιάλειου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Φυσικά, θα ήταν «ευχής  έργων» η πρεμιέρα αυτή να πραγματοποιούταν με την έναρξη του πρωταθλήματος και όχι για το Κύπελλο αλλά η … κληρωτίδα είχε… προβλέψει αλλιώς.

Ότι έγινε – έγινε λοιπόν, με την «Μαύρη Θύελλα» να υποχρεούται να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμη αύριο απέναντι στην ομάδα από τη Λακωνία και να διεκδικήσει τη νίκη, όπως επιβάλει η ιστορία της.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Αθανασόπουλος, Στρέζος, Αθανασίου, Σανδραβέλης, Ρότας, Πατηνιώτης, Πολυχρονιάδης, Κοντοές, Βλάχος, Στίκας, Μωυσίδης, Μπούζας, Καζναφέρης, Κατίδης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγγίρης, Αράπης, Ξόμπλιος και Κρητικός.

Αν θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για την αυριανή 11αδα των «μελανολεύκων», πράγμα δύσκολο, θα ήταν η εξής(με διάταξη μάλλον το 4-2-3-1):

Κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασόπουλος, δεξιά ο Σανδραβέλης, αριστερά ο Πατηνιώτης και κεντρικό δίδυμο Κοντοέ και Βλάχο, οι οποίοι αμφότεροι είχαν ξεκινήσει βασικοί στο φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας. Τα δύο αμυντικά χαφ, λογικά, θα είναι οι Μπούζας και Μωυσίδης, μπροστά τους ο Κατίδης, δεξιά ο Σκαρτσίλας, αριστερά ο Μπουρλάκης και κορυφή ο Ξόμπλιος.

Φυσικά αυτή είναι μια ατομική προσέγγιση,που σίγουρα διακινδυνεύω, και η οποία είναι λόγω μη ετοιμότητας πολλών νέων αποκτημάτων. Στο πρωτάθλημα, ο Παναιγιάλειος θα έχει σίγουρα στην αρχική του 11αδα, τους Κρητικό, Καζναφέρη, Τσιλιγγίρη και Ναγιάρ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αύριο δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν βασικοί οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, πλην του Ναγιάρ ή τουλάχιστον να μπαίνουν ως αλλαγή, τουλάχιστον οι  Καζναφέρης και Τσιλιγγίρης.

Το σίγουρο είναι ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι… ειδικών συνθηκών, όπου μόνο το αποτέλεσμα  μετράει και όχι η εμφάνιση, αφού ο Παναιγιάλειος μόνο έτοιμος δεν είναι αυτή την χρονική περίοδο.

Το… κακό όμως είναι ότι τελικά οι «μελανόλευκοι» δεν θα παίξουν στη φυσική τους έδρα αλλά στο Αγρίνιο. Όπως και να το κάνεις, αλλιώς είναι να αγωνίζεσαι στο… σπίτι σου και αλλιώς κάπου αλλού. Παρόλα αυτά, είμαι πεπεισμένος ότι η «Μαύρη» θα κάνει ότι είναι δυνατόν, παρόλο που όλες οι συγκυρίες δεν είναι με το μέρος της. Τουλάχιστον, και το εκτός έδρας ματς, ο Παναιγιάλειος θα το δώσει στην Λειβαδιά, όπου κάπως εξισορροπεί τα πράγματα.

Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι αύριο η ομάδα μας θα ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της και θα αποκτήσει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση πρόκριση. Εμείς πάντως, αν και μακριά για… εντός έδρας παιχνίδι, θα είμαστε εκεί, για να… ωθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας στη νίκη.

ΥΓ: Μία πόλη-Μία ομάδα-Μία ιστορία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ