Ο Παναιγιάλειος δίνει αύριο ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας. Οι “μελανόλευκοι” πιο συγκεκριμένα, φιλοξενούνται αύριο στις 17:00 από την Σπάρτη. Ο Νίκος Κουρμπανάς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το αυριανό φιλικό ματς, ενώ η αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει αύριο στις 11:30 από το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας για Σπάρτη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας του ενόψει των νέων αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Οι ποδοσφαιριστές μας (πλην του τραυματία Βλάχου) γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Νίκου Κουρμπανά, ο οποίος αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (5μ.μ.).
Οι 20 που επέλεξε ο τεχνικός μας είναι οι Πολίτης, Αθανασίου, Τσερκέζος, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Γκούμας, Σμίλτος, Γαβριηλίδης, Κάναλς, Μπρους, Καζναφέρης, Σκαρτσίλας, Σταματής, Κριστέτο, Γκούφας, Αρναρέλλης και Γεωργακόπουλος.
Η «μελανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει αύριο, Κυριακή, στις 11.30π.μ. από το δημοτικό στάδιο για την Σπάρτη.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ