Σε ένα ματς που ήθελες πολλά ζευγάρια μάτια για να το απολαύσεις τα Καλάβρυτα επικράτησαν στο γήπεδο της Ροδιάς του ουραγού Α.Ο. Διακοπτού με το εγγλέζικο σκορ 5-4, αν και έχαναν μέχρι το 89΄ με 4-3.

Αυτή είναι άλλωστε και η ομορφιά του ποδοσφαίρου που δίκαια τον έχουν αναγάγει σε βασιλιά των σπορ. Όλα φυσικά θα έμοιαζαν μαγικά και ωραία αν οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα δεν έπνεαν τα μένεα για την διαιτησία του κ. Παναγιώτη Τιμολέοντα, γιατί όπως υποστηρίζουν στο νικητήριο τέρμα των Καλαβρυτινών υπήρξε πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στον γκολκήπερ Κώστα Μακρή.

Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Γιαννόπουλου πάντως ήσαν αυτοί που με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να σημειώσουν τρία τέρματα στο 16΄ με τον Νίκο Αλευρίτη (1ο φετινό) και στο 38΄ και 42΄ με τον Ανδρέα Σταθόπουλο (3ο φετινό).

Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας είχε καταφέρει στο διάστημα αυτό να ισοφαρίσει προσωρινά στο 18΄ με τον Χάρη Μαρή (4ο φετινό). Στην επανάληψη όμως λες και παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, φθάνοντας στην ολική ανατροπή στο 57΄ με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο (1ο φετινό), στο 63΄ με τον Ηλία Τριανταφυλλόπουλο (2ο φετινό), στο 67΄ είχε δοκάρι με τον Χάρη Μαρή και στο 76΄ με τον Παναγιώτη Μάλλιο (1ο φετινό).

Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έφθανε στην 2η φετινή νίκη της, ήρθαν τα πάνω – κάτω από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 89΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σενεγαλέζου Ντιούφ (5ο φετινό), στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Τρύφωνας Λίβας που απέκρουσε με το χέρι επί της γραμμής, έφθασαν πρώτα στην ισοφάριση και εν συνεχεία με τον τρόπο που σας περιγράψαμε παραπάνω στο 93΄ ήρθε η χαριστική βολή με τον Θόδωρο Κουτρουμάνη (2ο φετινό).

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Μακρής, Χίλα, Θεοδωρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Λίβας  Μαραγκός, Γεωργίου, Ραμπαβίλας, Μαρής, Μάγκος, Tριανταφυλλόπουλος (75΄ Μάλλιος).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Θανόπουλος (84΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιακόπουλος, Αλευρίτης (88΄ Παπαδάτος), Σταθόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (46΄ Κουτρουμάνης), Ντιούφ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ