Ο ΑΟ Χανιά υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί προέρχονται από την «λευκή» ισοπαλία στο Αίγιο και θέλουν αύριο να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση για την δύσκολη συνέχεια. Ο Αντώνης Δρακόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του για το σημερινό ματς τον Ηρακλή, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και τους Ζόρο, Κοζάκη  που είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτκά η αποστολή: Αθανασίου, Λαλί, Ζέρης, Δαμιανάκης, Νικολόπουλος, Ρούνιτς, Βαρούχας, Αποστολόπουλος, Θεολόγου, Σιάννης, Φουρλάνος, Μάνιας, Γκεμίσης, Σταματής, Λύρας, Ντούμος, Τσουκάνης, Καρβούνης, Μαργαρίτης, Κρασουδάκης και Παπουρτζής.

Ο Αγροτικός Αστέρας φιλοξενείται από τον Α.Ο Χανιά για τη η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και σύμμαχο τους είναι η καλή ψυχολογία, έπειτα από τη νίκη στη πρεμιέρα επί του ΑΟ Τρίκαλα. Εκτός αποστολής για τους «σταχυοφόρους» έμεινε  ο Έππας και ο  τραυματίας Κυριακίδης. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται ο Θεοδωρίδης και ο Γκέκας.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Γκέκας, Δεινόπαπας, Πάτο, Θεοδωρίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ