Η κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ή Football League… γιοκ. Σύμφωνα με το a-sports η περιβόητη ΕΕΑ απέστειλε επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 831 και η οποία, επικαλούμενη το νόμο Κοντονή, υπό μορφή… υπενθύμισης ενημερώνει ότι για τη χορήγηση πιστοποιητικού ή μη στις ομάδες της Β’ Εθνικής εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος ζητείται από τις ΠΑΕ να κατατεθεί βεβαίωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ότι οι αγώνες της κατηγορίας θα διεξάγονται σε γήπεδα που διαθέτουν σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας!
Και αυτό το έγγραφο έφτασε στην Ένωση Β’ Εθνικής ενώ τη Δευτέρα (12/9) ξεκινά η εξέταση των φακέλων των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας από την ΕΕΑ!
Οι ομάδες της Β’ Εθνικής, λοιπόν, αιφνιδιάζονται και είναι πρακτικά αδύνατο να τοποθετήσουν κάμερες μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων, με συνέπεια το πρωτάθλημα να μην μπορεί να αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο.
Το πρόβλημα, φυσικά, θα λυνόταν με την παροχή μιας παράτασης μερικών μηνών, ώστε να οργανωθούν τα γήπεδα σε υποδομές, αλλά αυτό με τον Σφακιανάκη στο τιμόνι της Β’ Εθνικής δεν πρόκειται να συμβεί!
Και το ότι αυτό αποκλείεται με τις παρούσες συνθήκες φανερώνει το γεγονός πως για το Κύπελλο δεν δόθηκε παράταση ούτε καν δύο εβδομάδων για να γίνουν τα ματς της α’ φάσης, στην οποία μετέχουν μόνο ομάδες της Β’ Εθνικής.
Σε αυτό το σημείο, βέβαια, για να γίνει αντιληπτή η στόχευση του υφυπουργείου κατά του Σφακιανάκη (σ.σ που στηρίζει Γκιρτζίκη), πέρσι η Σούπερ Λίγκα πήρε παράταση για τις κάμερες ενός ολόκληρου χρόνου και φέτος ζητείται από τη δεύτερη κατηγορία άμεση εφαρμογή εδώ και τώρα!
Έτσι, διά της τακτικής του… στραγγαλισμού ο Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στην έξοδο, με τη διαφορά ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να παραιτηθεί (δεν υπάρχει, εξάλλου, κανένα θέμα ως προς κάποια δίωξη για να βγει από τη… μέση με τον τρόπο που μεθοδεύτηκε η παύση του Γκιρτζίκη από την ΕΠΟ).
Μοιραία, λοιπόν, αναμένεται σύντομα να τεθεί πρόταση μομφής εναντίον του για την ανατροπή του, από ΠΑΕ που είναι είτε ξεκάθαρα εναντίον της παράταξης Γκιρτζίκη (Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός) είτε υπέρ της «αντιπολίτευσης» (Αγροτικός Αστέρας) με βάση τις τοποθετήσεις του στα Δ.Σ.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο τελευταίο Δ.Σ. ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος από τον Αχαρναϊκό και ο Αντώνης Λεβεντογιάννης πρωτοστάτησαν για να μη βραβευτεί ο Γκιρτζίκης και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια πρώτη μαγιά αντιπολίτευσης, η οποία μπορεί να αυξηθεί αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι οι τρεις προαναφερόμενοι μαζί με τον Γιάννη Αβραντίνη της Καλλιθέας τα… έδωσαν όλα για να μην περάσει το «όλα στο φως» του Στέλιου Σφακιανάκη ώστε να συμβούλια να είναι ανοιχτά στους δημοσιογράφους.
Βέβαια, εκεί υπήρχαν και ευτράπελα πριν τα Τρίκαλα αλλάξουν σε δεύτερη ψηφοφορία την ψήφο τους και διαμορφώσουν το σκορ 9-7 υπέρ της… απόκρυψης, με τον Λεβεντογιάννη παρουσία του Τύπου να απειλεί ότι «εγώ δεν θα ξαναέρθω» και, όταν έκλεισαν οι πόρτες, να λέει το αμίμητο «δεν μπορώ να είμαι εδώ μέσα με άνθρωπο που είμαι στα δικαστήρια, τον Δημητρίου», με τη διαφορά όμως ότι το αφεντικό του ο Μονεμβασιώτης και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχουν καταθέσει αγωγή εναντίον του ιδιοκτήτη του a-sports.gr ζητώντας του να τους καλύψει το μπάτζετ μιας σεζόν με 1.100.000 ευρώ, λες και είναι ο μέγας χορηγός τους!
Ανεξάρτητα απ’ αυτά τα χαριτωμένα, χωρίς παράταση για τις κάμερες πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και μοιραία αυτό θα καθυστερήσει και την εύρεση τηλεοπτικής στέγης, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν λεφτά για τις ομάδες, και αυτός θα είναι ένας καλός… λόγος για να αναλάβει ένας πιο φιλικός στον Κοντονή πρόεδρος στην Ένωση Β’ Εθνικής, ώστε να εξασφαλίσει την παράταση για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας…
Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το παιχνίδι… χοντραίνει, αφού κάθε ψήφος εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ λογίζεται πολύτιμη.

Πηγή: www.a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ