Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το παιχνίδι Κισσαμικός-Παναιγιάλειος.

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, Κώστα Καζναφέρη: «Δεν θέλω να σταθώ τόσο στο παιχνίδι, γιατί όντως ήρθαμε καλά διαβασμένοι και περιορίσαμε τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, μία εικόνα που δεν μας αξίζει, γιατί είμαστε καλή ομάδα, αλλά σήμερα παίζαμε εμείς με τον κακό μας εαυτό. Ήταν ένα παιχνίδι, που ενώ ξέραμε τον αντίπαλο και πώς θα κινηθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με δικά μας λάθη ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει την ώθηση να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για τον Πλατανιά: «Την παρακολουθώ την ομάδα. Θεωρώ ότι κάνει πολύ σταθερά βήματα και δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ, το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο τα παιδιά που παίζουν. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή και δεν νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα τη φετινή χρονιά, ούτε και την επόμενη».

Από πλευράς Κισσαμικού μίλησε ο Γκούμας:

«Σημαντικό για εμάς σήμερα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε την πίεση από το πρώτο λεπτό, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να είμαστε πιο καλά ψυχολογικά για τους επόμενους αγώνες. Απλά δεν τελείωσε κάτι για εμάς, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ξεχνάμε αυτό που πέρασε. Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και να πω περαστικά στον συμπαίκτη μας τον Σταύρο Σταθάκη», τόνισε ο Γκούμας.

Για το τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια και ο Κισσαμικός δεν μπορούσε να κερδίσει, απάντησε: «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα αγωνιστικό, γινόντουσαν οι ευκαιρίες, αλλά δεν βάζαμε κάποιο γκολ. Καταφέραμε σήμερα και νικήσαμε, τέλος καλό, όλα καλά».

Πηγή: athlitiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ