ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Να δηλώσω τον απέραντο σεβασμό μου στον Τάκη Ζωγράφο. Τη νίκη και την εμφάνιση την αφιερώνουμε σε αυτόν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν Παναιγιαλείτη και θα τον θυμόμαστε καλά. Θέλαμε να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή, αλλά για διαδικαστικούς λόγους δεν γινόταν, γιατί δεν ήταν αξιωματούχος. Δεν το άφηναν να γίνει».

Για το ματς είπε:

«Ήταν ένας επιθετικός μονόλογος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαν κάποια νέα παιδιά να δείξουν πράγματα. Δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής το ματς, ούτε αξιολόγησης. Σε ένα συνεχόμενο μήνα σοβαρότητας για μας, δεν πιεστήκαμε καθόλου, απωλέσαμε ευκαιρίες. Συνεχίζουμε για ένα τελευταίο παιχνίδι να κατακτήσουμε την 7η θέση που είναι δύσκολη. Θα ήταν καλό για μας να το κάνουμε. Από ό,τι ξέρω θέλουμε έναν βαθμό. Θα έχουμε αρκετούς τιμωρημένους, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα Τρίκαλα. Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Ξέρω ότι αγαπάτε την ομάδα όπως την αγαπάω κι εγώ. Νομίζω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Να πω και κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Ευχαριστώ την οικογένεια Μονεμβασιώτη, τον Απόλλωνα, τον Παύλο Μυροφορίδη, τον κύριο Λεβεντογιάννη, τους παίκτες, τον κόσμο, γιατί μου έκαναν την τιμή να με βραβεύσουν σαν τον πρώτο προπονητή. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι μεγάλη ομάδα ο Απόλλωνας, ευρωπαική και εύχομαι μέσα με όλη μου την καρδιά οι στόχοι και η φαντασία που έχει και ο διευθυντής της και η οικογένεια Μονεμβασιώτη να γίνουν πραγματικότητα. Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν. Δεν ήμουν εκεί λόγω των υποχρεώσεων με τον Παναιγιάλειο. Νομίζω ότι και εμείς σαν Παναιγιάλειος κοντά είμαστε σε αυτές τις καταστάσεις και τις στιγμές, ώστε να γίνουμε κι εμείς μεγάλη ομάδα και να πάμε στην κστηγορία που είναι και ο Απόλλωνας».

Θα μείνετε στον πάγκο τη νέα σεζόν;

«Το περασμένο Σάββατο συναντήθηκα με τον κύριο Κυριαζόπουλο και τον κύριο Ρέλλα. Κάναμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, μιλήσαμε. Δεν υπάρχει να βρούμε κάτι στο οικονομικό κομμάτι, στο διαδικαστικό. Όλα καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσω να φτιάξω την ομάδα της επόμενης σεζόν που την έχω στο μυαλό μου κάπως διαφορετικά από τη φετινή. Το πρώτο ραντεβού είναι 19 έως 22 Ιουλίου με εργομετρικές, αιματολογικές, ιατρικές και στις 24 είναι η πρώτη μέρα προετοιμασίας. Όλα αυτά αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου».

Για το αν νιώθει διπλά ικανοποιημένος που ο Απόλλων προβιβάστηκε και ο Παναιγιάλειος σώθηκε:

«Ήμουν στον Απόλλωνα, ξεκίνησα προετοιμασία, κάθισα έξι μήνες και η ομάδα βγήκε είμαι ικανοποιημένος. Είναι πολύ σημαντικό στο βιογραφικό μου να λέω ότι ήμουν στον Απόλλωνα και η ομάδα ανέβηκε. Για τον Παναιγιάλειο δεν είναι η επιτυχία να έρθει 7ος, 8ος. Θεωρώ ότι είναι αποτυχία. Θα ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος αν στη θέση του Απόλλωνα ήταν ο Παναιγιάλειος. Αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας. Αν μπορεί να υλοποιηθεί από τη διοίκηση, που μπορεί, και δεν μιλάμε για πακτωλό εκατομμυρίων. Μιλάμε για οργάνωση, σοβαρότητα, τον κόσμο που τον έχουμε δίπλα μας. Δεν πανηγυρίζουμε. Η ομάδα σώθηκε και ήταν δεδομένο ότι θα σωθεί. Το είχα πει και όταν ήμουν στον Απόλλωνα ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να σωθεί αν γίνει σωστή διαχείριση και αν γίνει σωστή δουλειά. Όχι πως δεν γινόταν από τον Λεωνίδα, το αντίθετο. Ήμαστε λίγο πιο τυχεροί και φτάσαμε να σωθούμε πιο γρήγορα. Ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι η ομάδα πήρε παραπάνω βαθμούς από ό,τι είχε πέρυσι. Και αυτό αξίζει στα παιδιά. Πρέπει με βάση αυτό να φτιάξουμε τη λογική μας την επόμενη σεζόν. Εγώ είμαι κάθετος και θεωρω ότι αυτό το όνομα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Μιλάω για λογική κατάσταση των πραγμάτων».

Για το σενάριο αναδιάρθρωσης: «Οι δύο όμιλοι θα είναι καταστροφή για το πρωτάθλημα. Αν στα 50 στημένα, που ο Παναιγιάλειος δεν είναι μέσα, θα έχουμε 300. Πρέπει να κοιτάξουν πώς θα ανυψώσουν το προϊόν και όχι πώς θα το χαμηλώσουν. Πρέπει να γίνει ένας όμιλος με δυνατές ομάδες και προϋπολογισμούς που θα μπορούν να τους πληρώνουν, αλλά και κόσμο. Έτσι θα γίνει καλύτερο το προϊόν.

Ο τερματοφύλακας, Βασίλης Αθανασίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή μου και όλο το τιμ που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω κάποια πράγματα. Ήταν ένας καλός αγώνας, δείξαμε σοβαρότητα που είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι του χρόνου περισσότερες νίκες».

 Για το τι του έχει πει ο πατέρας του που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παναιγιαλείου: «Το πόσο περήφανος μπορεί να νιώθει το ξέρει εκείνος. Αν και δείχνει αρκετά ικανοποιημένος, για μένα το να αγωνιστώ στην ίδια ομάδα, είναι μεγάλη τιμή. Ήταν ένα από τα όνειρά μου, γιατί είμαι Αιγιώτης. Μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας υπήρχε λίγο άγχος. Όταν ακούσαμε το σφύριγμα, τα ξέχασα όλα και ήμουν άνετος. Θα ήταν ιδιαίτερή μου χαρά να αγωνιζόμουν μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είναι μεγάλο όνομα και πολύ καλός παίκτης».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Σπανός και δήλωσε: «Κάντε του ερωτήσεις, γιατί του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να έχετε Nova για να τον βλέπετε. Τέτοια αίσθηση έχω. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και να χαϊδεύω αυτά. Είναι για μεγάλα πράγματα. Θεωρώ ότι η χρονιά αν είναι λογική και μέτρια, θα είναι για άλλα πράγματα».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ