Κουρμπανάς: «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για τη νίκη. Δίκαιη νίκη. Δεν έχω να πω πολλά, γιατί στο σημερινό παιχνίδι δεν παρουσιαστήκαμε καλά καθόλου. Και με αυτή τη λογική αν παρουσιαστούμε έτσι στη συνέχεια, θα έχουμε δυσκολίες, γιατί τα πράγματα στενεύουν. Είναι δικά μας θέματα, θα δούμε πώς θα τα λύσουμε. Δίκαιη η νίκη του Παναιγιαλείου. Μία ωραία ομάδα, γρήγορη. Να ευχηθώ να έχει καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Δημήτρη. Ο Παναιγιάλειος νομίζω ότι τελείωσε σήμερα με το θέμα της παραμονής. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που κινδυνεύουν. Εμείς αν παρουσιαστούμε έτσι στη συνέχεια, θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να οργανωθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναιγιαλείου και τους φιλάθλους για τη σημερινή βράβευση και το χειροκρότημα. Τα συναισθήματα να ξέρετε είναι αμοιβαία. Ευχαριστώ πολύ για όλα».

Σπανός: «Καλή συνέχεια, καλή πορεία στον φίλο μου, τον Νίκο. Θεωρώ δεδομένη την παραμονή της Καλλιθέας, δεν θα έχει πρόβλημα. Εμείς κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Συνηθίζαμε να κάνουμε καλά δεύτερα ημίχρονα, τώρα είχαμε καλό πρώτο. Ώριμη εμφάνιση, σοβαρή, ήμασταν ουσιαστικοί και κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο με προτροπή δική μου διαχειριστήκαμε πολύ καλά το αποτέλεσμα και δεν κινδυνεύσαμε ποτέ. Αν τίθεται ένα θέμα φρεσκάδας μερικών παικτών, μπορεί να υπάρχει. Η ομάδα είναι καλά. Νομίζω ότι μπορεί να υπήρχε ένα θέμα φρεσκάδας.

Παρόλα αυτά δεν εφησυχάζουμε. Ξέρετε τη φιλοσοφία και το σκεπτικό μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία ευκαιρία να σώσουν γρήγορα την ομάδα. Η ομάδα δεν είναι σωμένη. Η ομάδα σώνεται μόνο μαθηματικά. Να δείξουμε, όμως σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο (11/03) ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να χτυπήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Τελείωσε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς και επικεντρωνόμαστε σε αυτό με τον Απόλλωνα. Καλή πορεία στον Νίκο. Είναι φίλος μου, καλό παιδί, έχει ζήσει στο Αίγιο, ξέρει πώς νιώθω και θέλω να τον ευχαριστήσω για κάποια πράγματα που ξέρει μόνο αυτός.

Θέλω να κάνω μία επισήμανση, χωρίς να σας θίγω. Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε Αυτή η ιστορία που έχει ξεκινήσει με τα εντός και τα εκτός έδρας ματς. Πρέπει να τιμούμε τις εντός έδρας νίκες, είναι πολύ σημαντικό και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στα εκτός έδρας. Εγώ κρατώ τις αρκετές νίκες εντός και προσπαθώ μέρα με την ημέρα να βελτιωνόμαστε στα εκτός. Υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο. Να συνεχίσουμε έτσι εκτός και να μη νικάμε εντός. Κάποιος έλεγε να τιμάτε και τις ισοπαλίες. Έχετε δίκαιο, είναι δική μου ευθύνη και εγώ πρέπει να λύσω το θέμα. Βαθμοί, όμως είναι εντός, βαθμοί και εκτός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ