Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναιγιαλείου, Αλέξης Σπυρόπουλος, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου:

«Σήμερα ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα για την ομάδα μας. Παίξαμε με έναν ιστορικό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και μας βγήκε. Το πιο ευχάριστο είναι ότι είδαμε κάποια νεαρά παιδιά και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα, τον σύλλογο που προσπαθεί συνέχεια.  Όλοι έχουν θέση στο ρόστερ. Δεν είναι ότι είναι νεαρά σε ηλικία. Είναι νεαρά σε παραστάσεις και εμπειρία. Είναι όντως ικανά παιδιά. Τα περισσότερα τα ξέρω, γιατί είχαμε δουλέψει μαζί στην Κ20. Πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο κέρδος για τον σύλλογο το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε πολλά. Το θέμα είναι αυτό που είδα στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά πατούσαν πάρα πολύ καλά και δεν φοβήθηκα καθόλου και μετά την αποβολή. 

Ήμουν πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, όχι γιατί ήμουν στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής. Στον σύλλογο είμαι πολλά χρόνια. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, αλλά να ξέρετε ότι αυτό το κομμάτι στην Κ20 είναι δημιουργικό και πρέπει να συνεχίσει ο σύλλογος έτσι. Αυτή είναι η πορεία του κάθε συλλόγου που έχει οικονομικά προβλήματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό”.

Όσον αφορά την βαθμολογική συγκομιδή και αν έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα:

“Δεν ξέρω αν έχουμε μείνει πίσω από τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σημασία έχει ότι από αυτό το παιχνίδι πήραμε ψυχολογία. Όλη η ομάδα, ο σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε αρχής γενομένης από τη Δευτέρα με την Καλλιθέα. Κανένα δεν είναι εύκολο, είτε η Καλλιθέα έχει ένα βαθμό, είτε μηδέν αν δεν παίξεις, δεν προσπαθήσεις και δεν κουραστείς όλη την εβδομάδα στην προπόνηση».

Ο σκόρερ Αριστείδης Κόκκορης είπε:

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ψυχολογικά πήραμε πολύ δύναμη. Παίξαμε σαν οικογένεια. Το ένιωσα και ανατρίχιασα μόλις έληξε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα με τραυματισμούς. Μόνο στον πατέρα μου θα μπορούσα να αφιερώσω το γκολ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ