Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό τιμ. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κόντρα στη ροή δεχτήκαμε το γκολ. Πιέζαμε και είχαμε βγάλει αρκετές φάσεις. Κατά διαστήματα είχαμε κάποια νεκρά σημεία. Καθώς περνά ο καιρός πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και ώριμοι, γιατί τα ματς δυσκολεύουν και πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και να κερίζουμε.

Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά τιμάμε και τις ισοπαλίες. Καλύτερα να τελειώνει το πρωτάθλημα και να έχεις ένα βαθμό παρά να σου λείπει. Και οι δύο ομάδες λόγω αξίας και φανέλας θα είναι πιο εύκολο να μείνουν. Ευχαριστώ τον κόσμο. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας και ευελπιστώ να έρχεται περισσότερος».

Αν είναι κομβικό το προσεχές ματς με τον Αχαρναϊκό:

«Όποιο και να παίζουμε είναι κομβικό, όπως και τα προηγούμενα. Χρειαζόμαστε τη νίκη. Αν είμαστε ήρεμοι, να διαχειριστούμε το ματς όπως πρέπει θα πάρουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε κοντά, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική για να σωθούμε γρήγορα».

Από την πλευρά του Πανσερραϊκού μίλησε ο Μιρ Ντοράγκι, ο οποίος ανέφερε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Προσπάθησαν, έκαναν τον αγώνα τους και έχασαν ευκαιρίες. Ήταν σημαντικό που σκοράραμε, αλλά ένα… ατύχημα έφερε την ισοφάριση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ