Ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για τον αγώνα: «Να ευχηθώ πρώτα να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και τύχη. Οσον αφορά το ματς, πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Και δύσκολα. Αυτό οφείλεται σε εμάς, γιατί παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, στο πρώτο μέρος είχαμε τις φάσεις να… καθαρίσουμε το ματς, ως συνήθως. Σε μία φάση των αντιπάλων, δεχθήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη ήρθε και το δεύτερο τέρμα, μπορούσαμε σε έναν αιφνιδιασμό να κάνουμε το 3-1, αλλά ήταν τέτοιες οι συνθήκες που δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ηταν μονόδρομος για εμάς η νίκη. Συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το πόσο τον δυσκόλεψε η απουσία του Τζιμπούρ στο δεύτερο μέρος: «Ηταν πολύ καλός. Θα έλεγα ότι μετά από ένα εξάμηνο απραξίας, ήταν το δεύτερο 45λεπτο του. Σιγά-σιγά θα βρει ρυθμό. Περιμένουμε πολλά. Είχαμε βέβαια και απουσίες».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι και ειδικά με τον πρωταθλητή, είναι ενδιαφέρον. Θα παίξουμε τη μπάλα μας και θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλύτερος. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, παρά μόνο να κερδίσουμε».

Δημήτρης Σπανός: «Άψογη φιλοξενία από τον Άρη»

Χαρακτηρίζοντας τον Άρη μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Χαρακτηριστικά: «Ένα παιχνίδι με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ανταποκριθήκαμε. Δημιουργήσαμε φάσεις και παλέψαμε στα ίσια. Από αυτή την εικόνα δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είχαν απέναντι μια πολύ καλή ομάδα. Φεύγουμε με πικρία γιατί δεχθήκαμε κρύα γκολ, αλλά συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον ΑΡΗ για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Για την πορεία του Παναιγιάλειου: «Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα. Όπως σήμερα, τις τρεις φάσεις που είχαμε έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά».

Για το πρωτάθλημα: «Για τον υποβιβασμό τα πράγματα θα είναι περίεργα. Για την κορυφή και την άνοδο θα είναι 5-6 ομάδες που θα την κυνηγήσουν. Ξέρουμε ποιες είναι αυτές. Αυτήν που θα ξεχωρίσει θα είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα και η πιο σταθερή».

Πηγή: AllAboutAris

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ