Κόντρα στον ΑΟΧ θα δώσει ο ΟΦΗ το επόμενο δυνατό τεστ του. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, που την Τετάρτη (28/9) έχουν το τεστ με τον Ηρόδοτο, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (1/10) τους Χανιώτες στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της την Τρίτη (27/9) ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του φιλικού, τα οποία θα κοστίζουν 10 ευρώ. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Πρόβα-τζενεράλε για τις υποχρεώσεις του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league, θα είναι όπως όλα δείχνουν η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (1/10) με τον ΑΟΧανιά στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (5.30μμ).

Κόντρα σε ένα αντίπαλο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τον ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, λίγο πριν μπεί ο ΟΦΗ στην μάχη του πρωταθλήματος. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η γενική είσοδος και σε αυτό το φιλικό παιχνίδι είναι 10 ευρώ. Να σημειωθεί ότι θα ανοίξουν οι θύρες 2,3,7,5,8,9 του γηπέδου του ΟΦΗ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για την θύρα 1 θα μπούν στην θύρα 8. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 2,3 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 7».

Πηγή:a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ