Ο Αγροτικός Αστέρας, που έχει ξεκινήσει εκπληκτικά το νέο πρωτάθλημα, ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα… τρίποντα. Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα την Καλλιθέα και αν νικήσουν θα βρεθούν στη πρώτη θέση, μαζί με τον Απόλλων Σμύρνης. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Κυριακίδης και οι Γκέκας, Παπαδημητρίου, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Τάι.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Έππας.

Η Καλλιθέα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Παναιγιάλειου και με … σύμμαχο την καλή ψυχολογία θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Τάκης Γκώνιας ανακοίνωσε χθες την αποστολή πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και είναι οι εξής: Γκίνη, Ηλιάδης, Κυριζάκης, Λεβέντης, Μάκος, Μπέλης, Μουκτάρης, Ντούνης, Πάτας, Σμυρλής, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Σταυριανός, Συριόπουλος, Τοπάλις ,Τουρούκης, Τσίπρας και Γουόρντεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ