Ο προπονητής της Καλλιθέας, κ. Κορακάκης: 

«Ήρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και σε μία δύσκολη έδρα, αφού λίγες ομάδες έχουν κερδίσει εδώ. Σταθήκαμε πολύ καλά και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γι’ αυτό. Ελέγξαμε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ξέροντας ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει και στο δεύτερο σιγά – σιγά δημιουργήσαμε τρεις, τέσσερις ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό έλειψε από την ομάδα μου, που κάνει βήματα προόδου, αλλά δεν παίρνει αυτό που της αναλογεί σε πάρα πολλά παιχνίδια, όπως το σημερινό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Ακόμα και στη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η ομάδα μας, είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να τα καταφέρει και θα φανεί το αποτέλεσμα στο τέλος».

Για το αν δυσκολεύει ο στόχος:

«Κάθε φορά που δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι, σίγουρα, δυσκολεύει… Έχουμε πολλά τέτοια που δικαιούμασταν τη νίκη, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Βλέποντας την προσπάθεια και ότι μας λείπει απλά το αποτέλεσμα, ακόμα εφόσον υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες θα το παλέψουμε».

Ποιο είναι το όριο παραμονής;

«Δύσκολο να το πεις. Πάνω από 40 είναι η προσωπική μου άποψη. Υπάρχουν παιχνίδια που θεωρητικά είναι πιο βατά. Εμείς έχουμε βγάλει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε παίξει με τους πρωτοπόρους και με τον Εργοτέλη που είναι πολύ δύσκολη ομάδα, αλλά και με τον 6ο και τον 7ο. Εκεί δικαιούμασταν καλύτερα αποτελέσματα».

Ο πορτιέρο της Καλλιθέας , Κουτογλίδης είπε:

«Γνωρίζαμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος. Και οι δύο κυνηγάμε τη σωτηρία. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι και μας άξιζε με την εικόνα μας. Συνεχίζουμε, όπως ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε. Να σηκώσουμε το κεφάλι μας, να παλεύουμε στην προπόνηση για το επόμενο ματς. Όλοι είμαστε πολύ δυνατοί χαρακτήρες, το παλεύουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα έρθει αυτό που μας αναλογεί. Ο προπονητής καθημερινά μας λέει ότι μας πιστεύει. Κι εμείς το πιστεύουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το βγάλουμε περισσότερο στο γήπεδο. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ