Γιούπης(Σεριφάτο): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Αγωνιστικά τώρα, νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ανταπεξήλθαμε όσο μπορούσαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γίνανε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε χαλαροί και το πληρώσαμε. Πήρε τη διαφορά 10 τερμάτων ο ΠΑΟΚ και μετά είναι φυσιολογική εξέλιξη του ματς, γιατί σαν ομάδα έχει και μεγαλύτερο πάγκο. Εμείς δουλεύουμε συνέχεια κάποια πράγματα και δουλέψαμε κάποια πράγματα απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν τα βγάλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε διάθεση να παίξουμε, αλλά τελικά κολλήσαμε. Έχουμε συνέχεια ακόμα, είμαστε νέα ομάδα, θέλουμε δουλειά και σίγουρα πιστεύω πως θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή.»

Γρηγοριάδης(ΠΑΟΚ): «Καταρχήν, ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Αιγίου για την φιλοξενία. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες συνθήκες σήμερα στο Αίγιο. Το γήπεδο είναι αλήθεια πως είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Είχαμε να διαχειριστούμε και μία μεγάλη ήττα, που πολλές φορές δεν λειτουργεί και πολύ καλά στην ομάδα. Μπορώ να πω πως ανταπεξήλθαμε στις προσδοκίες μας και καταφέραμε να πάρουμε μία άνετη νίκη. »

Σε ερώτηση για τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών:

«Ομολογώ ως καινούργιος στην ομάδα, πως δεν περίμενα την υποστήριξη του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας αι τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Όμως και η ομάδα του Αιγίου είχε την υποστήριξη του κόσμου της και είναι καλό να στα γήπεδα της επαρχίας, να βλέπουμε τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο άθλημα μας. »

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ