Λεωνίδας Βόκολος : «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αλλά και στους 22 ποδοσφαιριστές για το θέαμα. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Δεν έγινε κάτι, συνεχίζουμε. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κάθε ματς κοιτάμε ξεχωριστά. Είτε νικάμε, είτε χάνουμε πρέπει να το ξεχνάμε. Να δείχνουμε σοβαρότητα. Τους είχα πει ότι αν η εμφάνιση είναι παρόμοια με τα προηγούμενα, θα έρθουν και οι βαθμοί. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή και την κάνει ακόμα καλύτερη, γιατί απέναντί μας είχαμε μία ομάδα με κεφαλαία.Τον Αγροτικό Αστέρα τον έχω παρακολουθήσει αρκετά και δεν στηρίζεται σε έναν ή σε δύο παίκτες. Έχει έναν νέο και πολύ καλό προπονητή και πραγματικά την κάνει μεγαλύτερη τη νίκη μας. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν. Θεωρώ ότι και στα δύο ημίχρονα ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους, πιστεύοντας στη νίκη και τελικά ήρθε. Ευχαριστώ και τον λίγο κόσμο που ήρθε με τις συνθήκες αυτές. Η βοήθειά τους ήταν μεγάλη.Κερδίσαμε σε ψυχολογία, σε αυτοπεποίθηση, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Είναι η πρώτη μας νίκη, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι σημαντικό για τα παιδιά. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και η αποστολή μας είναι δύσκολη».

 

Νίκος Νεντίδης: «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο για τη νίκη που πέτυχε. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και ήταν ευχάριστο αυτό για μας. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα – δεκαπέντε λεπτά που η αντίπαλη ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ και πιο δίκαιο αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα ήταν η ισοπαλία, χωρίς να μειώνω την προσπάθεια του Παναιγιαλείου.Συγχαρητήρια και στους παίκτες των δύο ομάδων, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και παρόλα αυτά προσπάθησαν να παίξουν. Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο. Παρά τη δυσκολία του γηπέδου, τα παιδιά προσπάθησαν. Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε και μας μένει η πίκρα από την ήττα».

Για το πρωτάθλημα ως τώρα είπε «Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Και εγώ και ο Λεωνίδας δεν έχουμε πολύ μεγάλη σχέση με την κατηγορία, οπότε δεν ξέρουμε καλά τι γινόταν τα τελευταία χρόνια. Με όσες ομάδες παίξαμε μέχρι τώρα, ευτυχώς, διαπίστωσα ότι προσπαθούν όλοι να βελτιώσουν την ποιότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ