Αντωνίου: “Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μου και νομίζω ότι γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι τόσο όμορφο, διότι ένα ματς στο οποίο είχαμε την καθολική υπεροχή, παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο μέσα σε ένα λασπωμένο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, 10-12 και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αφήνει πολύ μεγάλη πίκρα, γιατί ήμασταν καθολικά καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είχαμε πρεσαρίσματα, καλή κυκλοφορία…Μια ομάδα που φάνηκε καθαρά ότι ήρθε να πάρει τον πόντο και τα κατάφερε. Μας έλειψε το γκολ και τίποτε άλλο. Η παρουσία της ομάδας ήταν καταπληκτική. Θεωρώ ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, δημιουργώντας εντός και εκτός έδρας πάρα πολλές φάσεις και μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην απόδοση. Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, γιατί σήμερα δικαιούμασταν όσο καμία άλλη φορά να πάρουμε το τρίποντο, γιατί τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια.Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια πάρα πολλά και θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στον κόσμο που μας στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος, όμως δυστυχώς όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει μέσα, δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη».

Για τον στόχο της Σπάρτης και τις μεταγραφές:«Αγωνιστικά το έχουμε δηλώσει από την αρχή ότι θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Γίνονται κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση. Και σήμερα είχαμε πολλές ελλείψεις, παρόλα αυτά δεν φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος είναι η παραμονή, αλλά με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο είναι για εξάδα με οκτάδα

Αν είχε ομοιότητες το ματς με αυτά του Κυπέλλου:«Νομίζω ότι είχε ομοιότητες. Αν έμπαινε ένα γκολ νωρίς ίσως να είχε ξεφύγει το σκορ. Ο Παναιγιάλειος είναι σφιχτή ομάδα, τελευταία έχει πάρει θετικά αποτελέσματα και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι όταν κερδίζεις κόρνερ στο 93′ και κάνεις καθυστερήσεις, ο πόντος είναι χρυσάφι».

Σπανός:«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Η πρώτη ήταν μία καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου προσπαθήσαμε να παίξουμε και δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες σε σχέση με τη Σπάρτη που δεν δημιούργησε κάτι στο πρώτο ημίχρονο. Η δεύτερη ήταν για μας κακή στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν θέλουμε να είναι έτσι η ομάδα μας, όμως θέλαμε να πάρουμε κάτι και έστω με αυτό τον τρόπο το πήραμε.Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αν κλείσω μια παρένθεση, ένα σφύριγμα που θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, αυτά όμως έχει η μπάλα. Ο Στρέζος ήταν εκεί και πήγε τα πράγματα στη θέση τους, όπως έπρεπε να είναι.Να δώσω συγχαρητήρια στη Σπάρτη για την προσπάθειά της στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πολύ καλή ομάδα, εδώ παλεύει τα πάντα, αλλά και συγχαρητήρια στα παιδιά μου Βγάλαμε ένα πάθος, μία θέληση για τον πόντο έστω και αν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.Μπορεί να είμαι ευχαριστημένος κατά το ήμισυ, αλλά αυτή η ομάδα έχει περιθώρια, δυνατότητες, μπορεί να παίξει καλύτερα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε».

Πού οφείλεται η κακή εικόνα;«Έχω οριοθετήσει ποιο είναι το θέμα. Δεν θέλω να πω ονόματα και θέσεις. Σίγουρα, ήρθαμε πίσω από τη μπάλα 10 άτομα χωρίς να πρέπει. Το βασικότερο είναι ότι ενώ ήρθαμε πίσω δεν καταφέρναμε να διώξουμε και καλά. Όταν δημιουργείς ένα πρες αμυντικό έχεις ένα στόχο. Να βγεις σε μία κόντρα επίθεση και να κλέψεις το παιχνίδι. Εκείς εμείς ήμασταν ακίνδυνοι. Ξέρουμε τι φταίει, αλλά δεν θέλω να το πω. Αφήστε καλύτερα να το δουλέψουμε. Γενικά ήμασταν κακοί».

Αν ήταν εντολή στο τέλος οι καθυστερήσεις στο κόρνερ:«Ναι, ήταν εντολή πάγκου. Όταν είσαι προπονητής και έχουν δει κάτι τα μάτια σου… Αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ. Να ήμασταν ομάδα που πάει για πρωτάθλημα ή που ήθελε το τρίποντο όπως και να έχει, τότε να το εκτελέσουμε. Και με αυτό, όμως είμαστε ευχαριστημένοι».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ