Ο μέσος, Στέλιος Ηλιάδης ανέφερε:«Συμφωνώ με τον κόουτς. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε αυτό που μας χαρακτηρίζει, το πάθος και συγκέντρωση. Θέλω να πιστεύω ότι είναι μια κακή παρένθεση μετά τις ομολογουμένως πολύ καλές εμφανίσεις που κάναμε τον τελευταίο καιρό. Άσχημο και βαρύ σκορ. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Ο Παναγιώτης Ξόμπλιος ανέφερε:«Για μας η νίκη ήταν δεδομένη. Είμαστε μια δουλεμένη ομάδα. Ατομικά είμαστε για πιο ψηλά, όπως και η ομάδα μας πιστεύω θα φτάσει πιο ψηλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Με όποιον παίζουμε τον κοιτάμε στα ίσα και στο τέλος θα δικαιωθούμε με τη δουλειά που κάνουμε με τον κύριο Σπανό, όπως είχε κάνει και ο κύριος Βόκολος».

Αν θα εμφανιστεί διαφορετικός ο Παναιγιάλειος κόντρα στη Σπάρτη σε σχέση με τα ματς Κυπέλλου:«Εμείς θέλουμε εκδίκηση να το πω κι έτσι. Πάμε για τη νίκη και μόνο και πιστεύω στο τέλος θα νικήσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Σπανός και τόνισε:«Χωρίς να θέλω να θίξω τον Παναγιώτη. Ό,τι λέει, δεν τον έχω δασκαλέψει, τα έχει πει μόνος του. Δεν θέλω να εκδικούμαι κάποια ομάδα. Αν δεχόμαστε τέσσερα γκολ, η μόνη ευθύνη είναι δική μας. Θα πρέπει να δηλώσουμε «παρών» απέναντι σε μία ομάδα που δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν θέλω να λέμε λόγια. Δεν υπάρχει εκδίκηση. Υπάρχει ένα παιχνίδι το οποίο θα παιχτεί σε ποδοσφαιρικά πλαίσια και ο καλύτερος θα κερδίσει».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ