Ο Λεωνίδας Βόκολος είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο έμπειρες ομάδες που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και έχει δείξει σοβαρότητα. Προσπαθήσαμε από την αρχή, αν και δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στα πρώτα 20-25 λεπτά. Δεν καταφέραμε να ηρεμήσουμε το ματς και να έχουμε καλή κυκλοφορία. Αυτό μας έφερε λίγο πίσω. Ο Αχαρναϊκός πήρε περισσότερες μπάλες, αλλά δεν έκανε φάσεις στην εστία μας. Συνήλθαμε, χάσαμε στο τέλος του ημιχρόνου μία, δύο καλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε περισσότερο στη δύναμη και μας ανήκε ολοκληρωτικά. Είχαμε την κατοχή και θέληση για τη νίκη. Γενικά έγινε ένα καλό ματς. Καλή συνέχεια στον Αχαρναϊκό. Όσο για εμάς, συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει κάποια στιγμή να συνοδεύονται οι εμφανίσεις με βαθμούς. Δυστυχώς βάσει των εμφανίσεων έπρεπε να είχαμε δύο, τρεις πόντους παραπάνω. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο αντίπαλoς μας έκλεινε τους χώρους με σωστό τρόπο. Έχουμε πει πολλά πράγματα πάνω στην αντίδραση που πρέπει να βγάζουμε. Το γήπεδο δεν βοήθησε και γενικώς η συγκέντρωση που είχαμε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πίεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν συμφωνώ ότι το κέντρο μας δεν υπήρχε. Δεν είδα κάτι τέτοιο. Υπήρχαν στιγμές, 10λεπτα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος μας πίεσε και εμείς δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε μπάλα. Όταν χάνεις μπάλες είναι φυσιολογικό να φαίνεται ότι τρέχεις πίσω από τη μπάλα». Για την ενίσχυση του ρόστερ είπε: «Δεν είναι της στιγμής. Όταν έρθει αυτή τη στιγμή εγώ είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος. Πιστεύω σε αυτό το ρόστερ. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όπως έχουμε μάθει».

Για τους φιλοξενούμενους ο Μίλος Κόστιτς είπε:«Ευχαριστώ τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια για το καλό ματς. Ο πόντος άξιζε και στους δύο. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να παίξεις μπάλα. Έπρεπε να κάνουμε μεγάλες μπαλιές και καμία εκ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να παίξει το ποδόσφαιρο που ήθελε.

Έχω ένα παράπονο για τα δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, τα οποία ο διαιτητής δεν είδε. Δεν ξέρω γιατί, είναι καθαρές φάσεις πέναλτι. Αυτό με στενοχώρησε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έτρεξαν, παλεψαν κάθε μπάλα και αυτό είναι σημαντικό, να παλεύουμε. Είναι θετικό για την ομάδα μας να παλεύει κάθε παιχνίδι».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ