Η στατιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ.Α. (14η αγωνιστική)

* 18 τέρματα επιτεύχτηκαν σε αυτή την 14η αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι σημειώθηκαν 2,57 μ.ο. ανά παιχνίδι και συνολικά φθάσαμε τα 304 στο πρωτάθλημα (3,10) μ.ο.

*  3 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία ήταν ο απολογισμός αυτής της 14ης αγωνιστικής, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου.

*  Η πρωτοπόρος Φλόγα Ροδιάς στραβοπάτησε στην έδρα της με αντίπαλο τον Α.Ο. Αβύθου, αφού παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Κατσαρέλια στον πάγκο της ομάδος της Συμπολιτείας.

*  Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για την Ζήρια/ΤΑΔ ’93 η οποία επικράτησε στο γήπεδο της Αβύθου της Αναγέννησης/Αίαντας με σκορ 3-0 και απέχει πλέον μόλις έναν πόντο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*  Δύσκολη επικράτηση της Φλόγας Κάτω Καστριτσίου η οποία στο γήπεδο του Προαστίου έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 1-0 και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

*  Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Κεραυνός 2016 επιβλήθηκε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου του νεανικού Εθνικού Αιγίου με σκορ 3-0, παραμένονξτα ςέτσι στην 4η θέση.

*  Επιστροφή στις νίκες για το Σκεπαστό το οποίο επικράτησε στο γήπεδό του με σκορ 2-0 του Άνω Καστριτσίου και παρέμεινε έτσι στην προνομιούχο πεντάδα.

*  Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Άρης Κουνινάς νίκησε την Θύελλα Αιγείρας με σκορ 3-1, βελτιώνοντας αισθητά την θέση του στη βαθμολογία

*  Ο Προζυμούλης Λύκοι Διακοπτού ήταν ο κερδισμένος αυτής της αγωνιστικής, αφού βάση προγράμματος είχε για αντίπαλο τον Α.Ο. Δαφνών, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*  Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία και γενικά πρώτη σε όλο το πρωτάθλημα για την Φλόγα Ροδιάς, ενώ έσπασε ένα εντυπωσιακό σερί 10 συνεχόμενων νίκών.

*  Πρώτη ήττα για την Θύελλα Αιγείρας μετά από 7 παιχνίδια αήττητη (3 νίκες, 4 ισοπαλίες).

*  Ζευγάρι τερμάτων για τους Ηλία Λαλιώτη (Ζήρια/ΤΑΔ’ 93), Μιχάλη Γιάχα (Κεραυνός 2016) και Λεωνίδα Περισνάκα (Άρης Κουνινάς).

*  Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραραν οι Μάκης Βραχλιώτης (Σκεπαστό) και Γιώργος Μιχαλόπουλος (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου).

Ο πίνακας των σκόρερ

*  Πρώτα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον Νίκο Στάμο (Κεραυνός 2016).

12 γκολ: Μπαμπίλης (Ζήρια), Σκούτας (Αναγέννηση)

11 γκολ: Βραχλιώτης (Σκεπαστό)

10 γκολ: Λαλιώτης (Ζήρια)

  9 γκολ: Κλάϊντι (Ροδιά)

  8 γκολ: Γκοτσόπουλος (Α.Ο. Αβύθου), Β. Παρίσσης (Ροδιά)

  7 γκολ: Τσέντζος, Τριανταφύλλου (Αναγέννηση), Γιάχα (Κεραυνός 2016)

  6 γκολ: Κανάγιας (Ζήρια), Κυρίκος (Ροδιά)

  5 γκολ: Μητρόπουλος (Κουνινά), Μανίκας (Σκεπαστό)

  4 γκολ: Παρασκευάς, Περισνάκα (Κουνινά), Αγγ. Σκάζας, Ε. Μάρκου (Αιγείρα), Αμασιάδης (Αναγέννηση), Ψυχογιάννης (Ζήρια), Μπούζι (Προζυμούλης), Καρδάρας, Π. Σπυρόπουλος, Ασημακόπουλος (Α. Καστρίτσι), Μιχαλόπουλος, Μαυρομμάτης, Πίττας (Κ. Καστρίτσι), Αβραμόπουλος (Κεραυνός 2016)

 3 γκολ: Ντοντάϊ (Αναγέννηση), Εριόλ (Εθνικός), Δραγούτης (Σκεπαστό), Κερτεζίτης (Προζυμούλης), Κ. Μπαστογιάννης, Παρίσης (Σελιανίτικα), Ζήσης (Κουνινά), Θ. Τσάμης (Κ. Καστρίτσι), Καψάλης (Κεραυνός 2016), Τσουράπε (Α. Καστρίτσι).   

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ