Στην Ράδιο Αίγιο (99,2 fm) και στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» μίλησε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Παναιγιαλείου, κ. Δήμος Κασκαντίρης.
Ο «μελανόλευκος» παράγοντας πλέον, μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας, ενώ απάντησε σε πολλά ερωτήματα που του έκαναν οι Γιώργος Μπάστας, Δημήτρης Κοντογιάννης και Μιχάλης Ραμπαβίλας. Ο κ. Κασκαντίρης αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γκουτσίδη που πλέον αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η νέα διοίκηση του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά ο έμπειρος τεχνικός δεν ήθελε να συνεχίσει στον τιμόνι του Παναιγιαλείου.
Μίλησε για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, απατώντας παράλληλα σε ερωτήσεις για το εάν ο εκλεκτός είναι ο Πέτρος Δημητρίου (ήταν στο γήπεδο στο ματς με τον ΟΦΗ), λέγοντας πως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι που εξετάζονται, με τον κ. Δημητρίου όμως να βρίσκεται πιο κοντά στο να κόψει το νήμα.
Για τις επιφυλάξεις του κόσμου προς το πρόσωπο της νέας διοίκησης απάντησε πως καταλαβαίνει τον κόσμο και τις επιφυλάξεις που έχει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι κάτι λογικό και πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για το καλό του Παναιγιαλείου και πως θα δείξουν με πράξεις. Για το αν υπάρχει ένας σχεδιασμός στα μεταγραφικά της ομάδας και αν ο θα υπάρχει προπονητής μέχρι το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είπε:
«Είχαμε μιλήσει με τον κ. Γκουτσίδη, του δηλώσαμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και τον ρωτήσαμε αν έχει καταλήξει για την ενίσχυση της ομάδας. Φυσικά πλέον προτεραιότητα έχει η έλευση του νέου τεχνικού, που προπάντων θα πιστεύει ήδη στο υπάρχον ρόστερ. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις με σκοπό την βοήθεια της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μας ζητήσει ο νέος τεχνικός. Πάντως υπάρχουν ήδη συζητήσεις με ποδοσφαιριστές.»
Σε ερώτηση εκ νέου για τον Πέτρο Δημητρίου: «Δεν το κρύβω πως είναι μέσα στις πρώτες μας επιλογές. Φυσικά και θα κοιτάξουμε μήπως βρούμε κάτι καλύτερο, αλλά αυτή την στιγμή είναι το φαβορί. Τον γνωρίζουμε, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, ενώ έχει περάσει πάλι από τον Παναιγιάλειο.» Για τις μετοχές και για το ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που θα πάρει τις μετοχές:
«Είμαστε μία ομάδα ποδοσφαιρανρθώπων, που αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Σίγουρα ξέρουμε το άθλημα και ξέρουμε τι δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσουμε. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω και συνδεόμαστε όλοι μας με γνωριμία, είναι ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας. Το deal το έκανε ο κ. Γκάμαρης, ο οποίος όμως δεν θα είναι στο νέο Δ.Σ. Ουσιαστικά, όλοι μας θα βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια.» Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από αυτή τη νέα προσπάθεια:
«Τα βήματα πρέπει να γίνουν ένα-ένα. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα δείτε τον Παναιγιάλειο πολύ ψηλά που δεν θα το πιστεύετε. Ο Αιγύπτιος επιχειριματίας είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και έχει βλέψεις για δουλειές στην Αιγιάλεια που θα ανεβάσουν επίπεδο την περιοχή. Από την στιγμή που μπήκε ατον Παναιγιάλειο θέλει να πετύχει»
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ