Τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί στις συνομιλίες ανάμεσα στον κύριο Χριστοδουλόπουλο ( σε αυτόν ανήκει το 48,5 % των μετοχών), και τους συνεργάτες του Αλί Χαμπτούν φαίνεται προσωρινά να απομακρύνονται ύστερα από τις χθεσινοβραδινές επαφές μεταξύ των 2 πλευρών.

Το Aigio All Sports επικοινώνησε σήμερα με τον κύριο Κασκαντήρη ο οποίος απάντησε σε πολλά απο τα προβλήματα που  παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ώρες και ουσιαστικά θα χάλαγαν την συμφωνία.

Τα βασικά σημεία της συζήτησης:

Ο Αντώνης Ρέλλας δεν έχει την απόλυτη ευθύνη για το “πάγωμα” των συνομιλιών, καθώς δεν ανήκουν σε αυτόν οι μετοχές. Μάλιστα όπως τόνισε ο κος Κασκαντήρης ο Ρέλλας τους παραχώρησε δωρεάν το 5% των μετοχών που κατέχει ο ίδιος.

  1. Βασικός μέτοχος και με αυτόν γίνονται οι επαφές είναι ο κος Νίκος Χριστοδουλόπουλος. ( στον Ρέλλα έχει γίνει πληρεξούσιο για την διαχείρηση αυτού τυ ποσοστού).
  2. Όσον αφορά τον κύριο Κυριαζόπουλο που έχει το 40% του μετοχικού κεφαλαίου (200,000 ευρώ), του έχει γίνει πρόταση να παραμείνει στο δ.σ. ενώ όπως μας δήλωσε ο κος Κασκαντήρης υπάρχει και ένα αλλο μεγάλο ποσό  που έχει βάλει στην ΠΑΕ ο κος Κυριαζόπουλος για διευκόλυνση το οποίο δεν γνωρίζει κανένας πως θα διευθυτηθεί.
  3. Υπάρχουν οφειλές σε ποδοσφαιριστές (εκτός απο το φετινό ρόστερ), οι οποίοι περιμένουν να γίνει η μεταβίβαση ώστε να κινηθούν νομικά και να τα ζητήσουν.

Ποιο αναλυτικά:

Όλες οι συνομιλίες όπως αναφέραμε γίνονται ανάμεσα στον κύριο Χριστοδουλόπουλο και τους συνεργάτες του Αιγύπτιου επιχειρηματία. Βασικό αντικείμενο είναι η αγορά έκτασης στην Ροδιά  απο τον Χαμπτούν για  κατασκευή μεγάλης τουριστικής μονάδας. Η εμπλοκή με την μελανόλευκη ομάδα ήρθε στη συνέχεια σαν ένα “παρακλάδι” της αγοράς.

Όσον αφορά την ομάδα όπως τόνισε ο κος Κασκαντήρης ο κος Χριστοδουλόπουλος θα παραχωρούσε τις μετοχές στην παρούσα φάση χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Όταν η πλευρά του Αιγύπτιου επιχειρηματία θα ολοκλήρωνε την συμφωνία για την αγορά της έκτασης τότε ο κος Χριστοδουλόπουλος θα έπαιρνε το ποσό που είχαν συμφωνήσει.

Την Κυριακή το βράδυ και ενώ και οι 2 πλευρές ήταν έτοιμες να υπογράψουν την μεταβίβαση των μετοχών, ο κος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε να ανέβουν στην Αθήνα για κάποιες συζητήσεις ακόμα.

Εκεί ο κος Χριστοδουλόπουλος τους ανέφερε ότι για να τους δώσει τις μετοχές θα πρέπει άμεσα να γίνει η αγορά της έκτασης στη Ροδιά, ενώ ζήτησε και όλα τα χρήματα για τις μετοχές του Παναιγιάλειου, αλλιώς δεν θα τις έδινε.

Σε αυτό το σημείο σταμάτησαν οι συζητήσεις και για τον Παναιγιάλειο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα χαλούσε η συμφωνία, με παρέμβαση του Αλί Χαμπτούν ( δεν έχει έρθει στην Ελλάδα) έδωσε την εντολή να γίνει άμεσα η αγορά της έκτασης, λύνοντας έτσι και το πρόβλημα στις συζητήσεις με την ομάδα.

Σήμερα όπως ανέφερε ο κος Κασκαντήρης θα υπογραφεί ένα προσύμφωνο για την αγορά της ομάδας, το επόμενο χρονικό διάστημα (15-20 ημέρες) θα γίνει ο απαραίτητος οικονομικός έλεγχος απο ορκωτούς λογιστές, για να διαπιστωθεί το ακριβώς άνοιγμα που έχει ο Παναιγιάλειος.  

Στο τέλος της συνομιλίας τόνισε:

“Σε αυτό το  διάστημα θα γίνει συνέντευξη τύπου στο Αίγιο, για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο τι θα γίνει σε αυτο το διαστημα που θα διαρκει ο έλεγχος. Είμαστε διατεθημένοι να χειριστούμε τις τύχες της ομάδος, ώστε να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές να γίνουν μεταγραφές για να μπορέεσει να διεκδικήσει τις παραμονή της στην κατηγορία. Μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα γιατί δεν έχουμε την εντολή απο τον επενδυτή και δεύτερον εμείς δεν έχουμε τη δυνατότα αυτή τη στιγμή να καλύψουμε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας”.

    

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ