Στο Ράδιο Αίγιο 99,2 FM  και στην εκπομπή ‘’Πάμε Γήπεδο’’ μίλησε σήμερα το πρωί ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Δημήτρης Σπανός.

Ο Αιγιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε χθες, την επόμενη μέρα των μελανόλευκων, που να επισημάνουμε ότι από σήμερα ξεκίνησαν και οι διακοπές για τους παίκτες φυσικά με τις απαραίτητες οδηγίες και πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε:

Ήταν ένα από τα χειροτέρα που διεξήχθησαν τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις τελευταίες αγωνιστικές και τα αλλοπρόσαλλά αποτελέσματα των παιχνιδιών, ευτυχώς όμως που για την δική ομαδα δεν ενεπλάκη σε τέτοιες καταστάσεις.

Για τους 44 βαθμούς που συγκέντρωσε ο Παναιγιάλειος και ότι δεν κατάφερε να κερδίσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα 10 βαθμούς, γιατί σε ορισμένα παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στη λεπτομέρεια, άλλωστε αυτό ήταν και το στοιχείο που δεν μας επέτρεψε να κάνουμε νίκη μακριά από το γηπεδο μας. Και όταν λέω λεπτομέρεια εννοώ η απουσία ενός παίκτη που θα μπορούσε να κάνει την καλή κάθετη πάσα για να σκοράρουν οι επιθετικοί μας.

Πόσοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν?

Σίγουρα θα παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας που αποτελείται από 11-13 παίκτες.

Ίσων να υπάρξουν και παιδιά που τα συμβόλαια τους μπορεί να μην λήγουν στο τέλος του μήνα, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν γιατί μπορεί να μην το θέλουν και οι ίδιοι.

Πως θα κινηθεί ο Παναιγιάλειος στη μεταγραφική περίοδο.

Θα αποκτήσουμε οπωσδήποτε 7 πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ομάδα σε άλλο επίπεδο και θα βοηθήσουν πάρα πολύ τα παιδιά που θα έχουν παραμείνει στο σύλλογο, μαζί με αυτούς θα κινηθούμε προσεκτικά ώστε να φέρουμε στο Παναιγιάλειο 6-7 νέα παιδιά που θα έχουν το ταλέντο να δώσουν άλλα και να πάρουν από την ομάδα.

Ο στόχος της ομάδας ποιος θα είναι στο νέο πρωταθλημα?

Να είμαστε μέσα στις ομάδες που θα κοιτάνε στα ψηλά της βαθμολογίας. Θα δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ζητήσουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε όλα τα στοιχεία για να το πετύχουμε. Καλή διοίκηση που πληρώνει σε ότι έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, άμεση λύση σε όλα τα θέματα που έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά το κόσμο μας. Ο Παναιγιάλειος αυτό το καλοκαίρι έχει την τύχη να είναι μέσα στους 4-5 ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε όλους τους τομείς.

Αυτό σημαίνει ότι θα ανεβεί και το μπάζετ των χρήματων που θα διαθέσει η διοίκηση?

Δεν είναι απαραίτητο. Τις μεταγραφές όσον αφορά το οικονομικό δεν τις κάνει ο προπονητής αλλά η διοίκηση. Δεν θα μπούμε στη λογική της άσκοπης σπατάλης χρημάτων. Δεν τα έχουμε.

Είναι αδιανόητο να μπουν φυλακή άνθρωποι για ομάδες, οι αθλητές να μην παίρνουν τα δεδουλευμένα τους και να τιμωρούνται και τα σωματεία με υποβιβασμό. Και δεν είναι σίγουρο ότι και θα πετύχει.

Κοιτάξτε 2 δυο πρώην δικές μου ομάδες. Στην Παναχαϊκή είχαμε μπάζετ 500,000 ευρώ και έγινε ολική καταστροφή, ενώ στον Απόλλωνα με 800,000 ευρώ πέτυχε. Εμεις θα κινηθούμε κάπου στη μέση αυτών των 2 ποσών.

Οι μεταγραφες θα έχουν ολοκληρωθει μέχρι τις 24 Ιουλίου που είναι και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας?

Αν θέλουμε να είμαστε και να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα και να δουλέψουμε όπως εγώ το έχω σχεδιάσει ναι.

Ίσως να έχουμε αφήσει μια θέση, δεύτερη δεν το συζητώ.

Πόσοι παίκτες θα απαρτίζουν το ρόστερ? Και που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας??

Το ιδανικό νούμερο για μένα είναι 26 ποδοσφαιριστές. 22 παίκτες και 4 τερματοφύλακες.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο Αίγιο τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, ενώ τις προηγούμενες ημερες (18-19-20) οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο θα γίνει στα  Καλάβρυτα, καθώς ταιριάζει σε όλα τα δεδομένα της ομάδας.

Γιώργος Μπάστας.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ