Δημητρής Σπανός:

«Είναι χαρά μου που ο αντίπαλος μας συγχαίρει για τη φιλοξενία. Αυτό θέλουμε να δώσουμε σε όλες τις ομάδες. Όλα κρίθηκαν στο γήπεδο. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι κυρίαρχοι. Δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο συν τα γκολ στο δεύτερο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Ακούω πολλά και διάφορα σχετικά με την Καλλονή. Ούτε θέλω να λέω ότι είμαι ο καλός προπονητής ή ξέρω τα πάντα. Δυστυχώς η ταλαιπωρία της δουλειάς και η καθημερινή τριβή με το αντικείμενο σε κάνει να ξέρεις τα πάντα.

Κάποιοι την έχουν τελειωμένη, αλλά εγώ άλλα είδα στο βίντεο και στο γήπεδο, γι’ αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη μας. Δεν θέλω να συγκρίνω με άλλες ομάδες, αλλά είδατε ότι είναι καλύτερη από κάποιες άλλες. Πολύ μεγάλη νίκη με μεγάλη προσπάθεια και ευχαριστώ τα παιδιά και τον κόσμο παρότι ήρθε λίγος. Θεωρώ ότι θα έρθει κοντά μας. Άνθρωπος είμαι, ακούω πίσω μου τι γίνεται. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό πίστευαν στη νίκη όπως πιστεύαμε κι εμείς και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Συνεχίζουμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα σε ένα πρωτάθλημα πολύ αμφίρροπο. Το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση θα είναι ένα κομμάτι που θα έχουμε ως το τέλος. Τα παιδιά είναι άπειρα και κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν έμπειροι. Μέσα από τη ριψοκίνδυνη κατάσταση που ζούμε θα γίνουν».

Για τις λύσεις που έχει στο ρόστερ και αν αυτό τον αγχώνει:

«Δεν έχω άγχος. Έχω περάσει από ομάδες, όπως η προηγούμενη με εξαιρετικό ρόστερ και όχι νέα παιδιά, με ακριβοπληρωμένους. Ο προπονητής πρέπει να παίρνει την πιο σωστή απόφαση. Λάθη θα κάνουμε κι εγώ πρώτος. Μία το λάθος, δεύτερο λάθος, στο τρίτο καταλαβαίνεις και παίρνεις τη σωστή απόφαση. Χρειάζεται υπομονή».

Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις:

«Είναι το άγχος, ο φόβος του νικητή. Αυτή η ομάδα δεν είναι γι’ αυτή τη θέση, είναι για παραάνω. Το όνειρό μου δεν είναι αυτό που βλέπουμε τώρα. Είναι μία ομάδα που θα αναπτύσσεται σωστά, θα έχει αρχή, μέση και τέλος. Αυτό που βλέπουμε δεν με εκφράζει, αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε. Με τον Κισσαμικό ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά, όχι τόσο επιθετικά. Δύο ατομικά λάθη στοίχισαν. Από εκεί ξεκινάμε και εκεί τελειώνουμε. Το ίδιο πρόβλημα είχα πέρυσι και στη Λαμία και το τέλος κάναμε πέντε διπλά. Θέλει υπομονή. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ καλοί, κάποιοι εξαιρετικοί και κάποιοι για μεγάλα πράγματα. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα».

Θανάσης Γκαραβέλης:

«Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, άσχετα με τη θέση της. Η νίκη είναι διπλή, γιατί παίζαμε σε δύσκολες συνθήκες. Να χαρούμε τις επόμενες ώρες και να δούμε το ματς με την Ελευσίνα, όπου θέλουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας όπως σήμερα, γιατί ο κόσμος του Παναιγιαλείου βοηθάει πραγματικά την ομάδα, το έζησα κι εγώ.

Για τα προβλήματα του Πανθρακικού και ομάδων που υποβιβάζονται από τη Super League:

«Τα ανοίγματα που γίνονται όταν ομάδες υποβιβάζονται είναι πολύ μεγάλα. Όταν υπάρχει υποβιβασμός έρχονται τα δύσκολα, γιατί στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν έσοδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Εγκλιματίστηκα πολύ εύκολα. Είναι πολύ ευχάριστα ως τώρα. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ