Με μία πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη «απέδρασε» σήμερα ο Αχαρναϊκός από την Σπάρτη, όπου και κέρδισε με 2-1.Η έναρξη του δεύτερου μισού όμως ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Στο 50′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καρτσαμπά, όμως ο Αχαρναϊκός «απάντησε» άμεσα (53′) με τον Ντάγκρα και στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης απώλεσε ορισμένες καλές στιγμές ώστε να φτάσει στη νίκη, με κορυφαία το δοκάρι που είχε ο Λύρας στο 80′. Τελικά την πήρε στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπανούσης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), με βοηθούς τους Ιωάννης Καραλή (Ηλείας) και Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Δημήτρης Νίκας (Μεσσηνίας).

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Κλάδης): Κραβαρίτης, Σιώπης, Καρτσαμπάς (65’ Κορνέζος), Γιαννίτσης, Μπανούσης, Χάδιαρης, Λώττας, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Ροβίθης, Φράγκος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πλαβούκος, Σταμουλής, Ντάγκρας (82’ Σιάννης), Μεζίνι (32’ Λύρας), Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (70’ Κυριαζόπουλος), Αναστασίου, Καραντασιάδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ