Νίκη που εξασφαλίζει παραμονή στη κατηγορία κατάφερε να πάρει ο ΑΟΧ στην Μυτιλήνη (1-0) επί της Καλλονής. Αν και η Καλλονή έχει χάσει το τραίνο της παραμονής μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί. Η μοναδική στιγμή που φάνηκαν τα Χανιά, στο πρώτο 45λεπτο, ήταν στο 35’, όταν ο Σταματής βρήκε με πλάγια μπαλιά τον Αποστολόπουλο, ο οποίος έκανε το συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μανιάτη, όμως, να αποκρούει την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν.Και εκεί που όλο έδειχναν ότι καμία ομάδα δεν θα πάρει το τρίποντο, ήρθε το 86ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου η Καλλιθέα ευτύχισε να σκοράρει.Ήταν η σέντρα από τα αριστερά του Τσουκάνη, με τον Αποστολόπουλο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας της Καλλονής και να μπαίνει με την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης (70’ Ναούμ), Ρεπετσάς ( 59’ Μέξης), Σάββα, Μέγκαχεντ Λίταινας, Τζελίδης, Γιώργου, Κροτσίδας (54’ Δικαιόπουλος), Σοφιάνης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Τουγλής (46’ Μηλιώτης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης(59’ Ντούμος), Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης Αποστολόπουλος, Σταματής (85’ Κοζάκης), Ρούνεϊ. Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Νυδριώτης (Αθηνών)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ