Ο Πανσερραϊκός στο 89ο λεπτό πήρε το διπλό στην Ελευσίνα με 1-0 και περιόρισε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των «σταχυοφόρων» για παραμονή. Το τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας των Σερρών χτίζει ένα σερί με τρεις διαδοχικές νίκες για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, αλλά από την άλλη πλευρά εξανεμίζει ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των του Πανελευσινιακού για την σωτηρία.  Το παιχνίδι δεν είχε ποιότητα στα πρώτα 45 λεπτά, όπου κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και οι καλές άμυνες, κυρίως από την πλευρά του Πανσερραϊκού. Φαινόταν πως όποιος μπορούσε να εκμεταλλευτεί το λάθος θα έπαιρνε και το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό στο 89ο λεπτό με ένα κλέψιμο του Φουσού, πάσα στον Ρούτση και σουτ που κατέληξε στα δίχτυα από τον έμπειρο μέσο του Πανσερραϊκού.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός (83′ Αγγελούδης), Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Νίασον (90′ Τσούπρος), Πρίντμπς, Ακούζιε (63′ Μουστάκης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας (92′ Τάντιτς), Ρούτσης (89′ Παπατζίκος), Κάκκο (75′ Σιάκκας), Γκούρτσας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) ΒΟΗΘΟΙ: Δεληθοδωρής (Αθηνών), Ψαρρής (Ζακύνθου)

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ