Διάχυτη ανησυχία και προβληματισμό έχουν προκαλέσει στον προπονητή του Παναιγιάλειου, οι τελευταίες αποχωρήσεις βασικών παικτών από την ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Σπανός, που είχε εισηγηθεί την παραμονή του Στέλιου Κρητικού, του Λεωνίδα Σκαρτσίλα και του Ηλία Τσιλιγκίρη, το τελευταίο διάστημα είναι δυσαρεστημένος από την αρνητική τροπή που έχουν πάρει  οι υποθέσεις των ανανεώσεων.

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Κρητικός, του χρόνου,  θα αγωνίζεται στον Αήττητο Σπάτων, ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας  αποχαιρέτησε μέσω facebook, το ίδιο έπραξε σήμερα και Σεραφείμ Μωυσίδης, ενώ αύριο αναμένεται η απάντηση του Τσιλιγκίρη στην ομάδα.

Φυσικά, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν τον τεχνικό της ομάδας για να τρέξουν-όλα-τα μεταγραφικά ζητήματα, που πλέον είναι ακόμα περισσότερα.

Το καλό πάντως στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο Αιγιώτης προπονητής έχει (και) «plan b», το οποίο αναμένεται να μπει σε άμεση εφαρμογή, κατευθείαν, με το που γυρίσει από την Ρόδο. Ο «μελανόλευκος» κόουτς παρακολουθεί σεμινάριο προπονητών και αναμένεται πίσω στο Αίγιο στις 7 Ιουλίου.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, ο Δημήτρης Σπανός ερχόμενος από το «νησί των Ιπποτών» θα εισηγηθεί την απόκτηση ποδοσφαιριστών, τόσο για τις θέσεις που… πονά η ομάδα, όσο και για τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά τις αποχωρήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ