Ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση που έκανε ο Θανάσης Δημόπουλος για τον Αγροτικό Αστέρα.

Το ξέκοψε αμέσως… Την Παρασκευή (16/6) ο Θανάσης Δημόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Αγροτικό Αστέρα μέσω δηλώσεών του τονίζοντας ότι θέλει την ομάδα δωρεάν.

Η απάντηση ήρθε σχεδόν αμέσως με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν παίζει. Ο αδελφός του μεγαλομετόχου των Θεσσαλονικιών μέσω της εφημερίδας «Metrosport» υποστήριξε πως δεν αλλάζει η απόφασή τους για αποχώρηση από τον Εύοσμο, αλλά οι μετοχές θα παραχωρηθούν έναντι χρηματικού ποσού.

Αναλυτικά:

Για την κόντρα με τον Ερασιτέχνη είπε: «Πραγματικά, αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ποιοι είμαστε. Πήραμε ένα διαλυμένο σωματείο, καταφέραμε να το ορθοποδήσουμε, φτιάξαμε το γήπεδο και καλύψαμε τα πάντα. Υπάρχουν τα στοιχεία και οι αποδείξεις. Συν τοις άλλοις, δεν χρωστάμε πουθενά.

Από εκεί και πέρα, όταν έχεις 400 παιδιά στις ακαδημίες και δεν έχεις καμία απολύτως εξέλιξη, μόνο αυτό τα λέει όλα. Γιατί να στρέφομαι σε ξένους παίκτες και να μην παίρνουμε δικά μας παιδιά; Είναι δυνατόν να έχουμε τόσα παιδιά και με όλη τη φάση της κρίσης να μην τα προωθούνται αυτά τα παιδιά; Ωστόσο, δεν ήθελαν να συνεργαστούμε. ΠΑΕ χωρίς Ερασιτέχνη δεν κάνει τίποτα, αλλά πώς να προχωρήσεις κάτι, όταν δεν ήθελαν;

Είχαμε βλέψεις. Θέλαμε να κάνουμε πολλά και με το προπονητικό κέντρο, να αναπτύξουμε την περιοχή, αλλά όλα αυτά ισοπεδώθηκαν. Είναι επίσης κρίμα και για τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές. Για τον αγώνα τους στη φετινή χρονιά. Ολοι ήθελαν να μείνουν στην ομάδα, κι αυτό λέει πολλά. Δυστυχώς το έμαθαν κι αυτοί τελευταία στιγμή. Τους εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια τους. Πρόσφατα ήμουν στο γήπεδο (σ.σ. για τους αγώνες της Αστυνομίας), όπου ήταν κάποιοι παλαίμαχοι της ομάδας, οι οποίοι έλεγαν ότι πρέπει να φύγει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και όχι εμείς».

Για το ενδεχόμενο δωρεάν μεταβίβασης των μετοχών: «Δωρεάν; Δεν παίζει. Αλλοι ματώνουν οικονομικά και άλλοι το εκμεταλλεύονται; Δεν αλλάζει κάτι στην απόφαση μας. Ισχύουν τα όσα δήλωσε ο Ηλίας. Θα έχουμε κι άλλα πυρά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι περισσότερο. Εχουμε δηλώσει ότι φεύγουμε».

Για την κατάσταση στη Β’ Εθνική: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν λειτουργεί κανένα σύστημα. Υπάρχει Super League και από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Γιατί εκεί το πάνε. Και να δούμε πόσο θα αντέξει κι αυτή… Κρίμα, γιατί ελπίζαμε ότι θα στρώσουν τα πράγματα. Δεν μπαίνει τάξη και δεν ξέρω αν ποτέ θα μπει τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση, ομάδες που αποχωρούν από το πρωτάθλημα και πρόεδροι που δεν αντέχουν οικονομικά. Πόσες ομάδες θα πάρουν τώρα αδειοδότηση; Ομάδες χωρίς έσοδα; Ξέρετε ότι για ένα μεγάλο ταξίδι, στην Κρήτη ή την Μυτιλήνη ήθελε 9.000 ευρώ; Τις εισπράξεις από παιχνίδια τις βλέπει κανείς; Η Πολιτεία πρέπει πραγματικά να βάλει το χέρι της. Γιατί δεν ασχολείται κανείς με αυτό;».

Πηγή: a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ