Με τον ποιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν οι παίδες του Παναιγιάλειου το φετινό πρωτάθλημα της Κ-16 που να υπενθυμίσουμε γίνεται απο την ΕΠΣ Αχαΐας.

Σήμερα το πρωί επιβλήθηκε τ της Παναχαϊκής 2014 και μάλιστα εκτός έδρας (γήπεδο Αγυιάς) με το εντυπωσιακό σκορ 7-0.

Οι παίκτες του Χρήστου Παρασκευόπουλου ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, δεν συνάντησαν καμία δυσκολία, κατακτώντας έτσι το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή περίοδο.

Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Νανάκος (7΄), Ιατρόπουλος (16΄ και 50΄), Κεφαλλονίτης (27΄), Γιαννόπουλος (47΄), Σταθακόπουλος (65΄) και Λυριντζής (75΄), ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ο Ιατρόπουλος είχε ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό και εάν η μπάλα δεν σταματούσε δύο φορές στο δοκάρι, σε σουτ του Κεφαλλονίτη και του Νανάκου αντίστοιχα στο πρώτο μέρος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δημόπουλος, Μπαρδάκος, Κούτρας, Γιαννόπουλος, Μήτσης, Αποστολής, Κεφαλλονίτης, Αγγελόπουλος, Νανάκος, Ιατρόπουλος, Αϊντίν

(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Φλωρόπουλος, Σταθακόπουλος, Τσάκα, Λυριντζής, Αθανασίου, Αποστολόπουλος, Ράπα, Κουφόπουλος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ