Την πρώτη του νίκη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, πέτυχε σήμερα ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δείχνουν ότι ο χρόνος, πλέον, δουλεύει αποκλειστικά για αυτούς.

Ο Παναιγιάλειος βγήκε διπλά κερδισμένος από αυτή την φιλική αναμέτρηση, αφού εκτός από τη νίκη, «κέρδισε» και ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας ότι Λεωνίδας Βόκολος μπορεί να τους υπολογίζει για την απαιτητική σεζόν που έρχεται. Το γκολ που έκρινε την φιλική αναμέτρηση, πέτυχε με ατομική προσπάθεια και όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Ηλίας Τσιλιγκίρης. Οι «μελανόλευκοι», που όπως είπαμε ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Παναιγιάλειος(Λ. Βόκολος): Τσάπαλος, Ρέλλας, Πατινιώτης, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Στίκας, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Ξόμπλιος, Τσιλιγκίρης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν: Αθανασίου, Σανδραβέλης, Ρότα, Πολυχρονιάδης, Κουτσοποδιώτης, Μπούζας, Κατίδης, Μιχαλόπουλος, Αράπης.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Ναγιάρ, Κοντοές, Μωυσίδης, Καζβιρόπουλος και Κρητικός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ