Άδεια τέλος, επιστροφή στις προπονήσεις. Ο λόγος γίνεται για τον ΟΦΗ, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δίνουν την Τρίτη (27/12), το παρών στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως ο τεχνικός του συλλόγου από το Ηράκλειο είχε χορηγήσει τριήμερη άδεια στους παίκτες του και πλέον όλοι έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Άλλωστε ο ΟΦΗ θα δώσει οκτώ παιχνίδια σε διάστημα 26 ημερών, γεγονός που συνιστά εγρήγορση στις τάξεις της ομάδας. Αναφορικά με τα αγωνιστικά ζητήματα, δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα. Το μόνο αξιοσημείωτο είναι η αποχή του Μπουρσέλη από τις προπονήσεις, του οποίου η επιστροφή δρομολογείται για τα τέλη Γενάρη.

Όσον αφορά το έτερο φαβορί για την άνοδο, τον ΟΦΗ, την τελευταία μέρα της χριστουγεννιάτικης άδειας διανύουν την σήμερα (27/12) οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η προπόνηση της Τετάρτης (28/12) θα είναι απογευματινή και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς της νέας χρονιάς θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη (4/1) με αντίπαλο την Καλλιθέα στο «Γ. Λαμπράκης».

Πηγή:a-sports.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ