Ο Δήμος Κασκαντίρης τοποθετήθηκε και ουσιαστικά, επιτέθηκε στον Αντώνη Ρέλλα με επιστολή του σε όλα τα Μ.Μ.Ε, με τον κ. Ρέλλα να απαντάει από την πλευρά του.

Η επιστολή του κ. Κασκαντίρη:

«Φίλοι του Παναιγιαλείου, που πράγματι νιώθετε πόνο και αγανάκτηση για μια ακόμα φορά για την κατάντια της ιστορικής ομάδας του Αιγίου.

Κύριε Ρέλλα, πρώην Πρόεδρε – Μεγαλομέτοχε – Υπάλληλε της Ιεράς Μητροπόλεως Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, δηλώνω ότι δεν είμαι ψεύτης. Βλάκας είμαι και άσχετος με τον χώρο, που η οσμή που βγάζει σου φέρνει αναγούλα.

Φίλοι του Παναιγιάλειου, ψεύτες, «σχετικοί», έξυπνοι, επαγγελματίες είναι εκείνοι που έχουν βρει θύματα κατ’ επανάληψη, όπως ο Μορσέντι, Κυριαζόπουλος, Δημητριάδης (σας ξέφυγε όμως ο Αλί;) κλπ. Υπάρχει χρόνος όμως και γι’ αυτόν.

Είναι εκείνοι που τεχνηέντως βουλιάζουν το καράβι για να επανέλθουν σαν ήρωες (γαμπροί-κουνιάδοι-παιδιά).

Είναι εκείνοι που μαζί με τα χωράφια της Ιεράς Μητροπόλεως και την ομάδα του Παναιγιαλείου προσπαθούν να είναι κοντά στην επικαιρότητα.

Προσωπικά εγώ δεν είχα να πουλήσω, ούτε να αγοράσω τίποτε. Με έπεισαν να έρθω να βοηθήσω, και όχι να βάλω χρήματα, ούτε να πάρω μισθό, ούτε εγώ ούτε κάποιος της οικογένειάς μου να είναι υπάλληλος της ΠΑΕ.

Έβαλα όμως περίπου 30.000 ΕΥΡΩ.

Φίλου του Παναιγιαλείου, μπείτε μπροστά! Γκρεμίστε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να πω για όλους και για όλα, ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

‘Όμως σίγουρα θα επανέλθω να δούμε ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός που έφθασε η ομάδα να έχει για Σωτήρα της ακόμα μια φορά την οικογένεια Ρέλλα.

Θα πρέπει να πούμε:

1 Γιατί δεν μας έδιναν οικονομικά στοιχεία και σφραγίδα;

2 Ποιός υπέγραφε για την καινούρια διοίκηση τις μεταγραφές για τους παίκτες που έφευγαν ο ένας μετά τον άλλον και ενώ είμασταν εμείς διοίκηση.

3 Ποιος πήγε επιλεκτικά να βάλει χρήματα για να νομιμοποιηθώ εγώ για Προέδρος (ενώ δεν τα έβαλε να πληρώσει τον γιο του για να μην κάνει προσφυγή) για να μεταφερθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας σε εμένα, χωρίς εγώ να το γνωρίζω;

4 Πως και γιατί μπήκε η ΠΑΕ σε επιτήρηση και υπήρχαν υπόνοιες…

Έχουμε να πούμε πολλά, αλλά δεν ξέρω αν αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη που εμφανίσθηκε ο Άγιος της περιοχής να αγιάσει τα ύδατα για να φύγουν πάλι οι καταραμένοι.

Ευχαριστώ,

Δ. Κασκαντίρης».

Η Δήλωση του Αντώνη Ρέλλα:

«Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ
Προς απάντηση της επιστολής του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ κυρίου Δήμου Κασκαντίρη στα Μ.Μ.Ε. έχω να δηλώσω τα εξής:
1) Ποιος άραγε είναι αυτός που βουλιάζει το καράβι; Από τον Δεκέμβριο του 2011 που ξεκίνησε η ουσιαστική εμπλοκή μου με τον Παναιγιάλειο τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Άνοδος από τη Δ΄ στη Γ΄ Εθνική. Άνοδος από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Άνετες παραμονές επί τέσσερα συναπτά έτη. Ομάδα με συνεχείς αδειοδοτήσεις, με ετήσιους ισολογισμούς, με οργάνωση, με κύρος και πάνω απ’ όλα με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια.
2) Ποια είναι τα χωράφια της Ιεράς Μητρόπολης; Είναι αυτά που εσείς κύριε Πρόεδρε, μαζί με τον κύριο Αλί, ζητήσατε για να προβείτε σε – δήθεν – επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ όπως χαρακτηριστικά λέγατε (υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό καθώς και οι δικές σας αναφορές).
3) Ποιοι είναι αυτοί που σας έπεισαν να έρθετε να βοηθήσετε την ομάδα;
Σίγουρα δεν είμαι εγώ καθώς εσείς με καλέσατε στην Αθήνα και – αφού εκθειάσατε το έργο μου – μου δηλώσατε ότι επιθυμείτε ν’ αναλάβετε τη διοίκηση του συλλόγου και πως είχατε μάλιστα πολύ υψηλούς στόχους.
4) Ποιοι δεν σας έδιναν τα οικονομικά στοιχεία και τη σφραγίδα;
Τα οικονομικά στοιχεία τα έχετε λάβει με mail στις 17/1/18 μαζί με τη δέσμευση ν’ αναλάβω προσωπικά οτιδήποτε άλλο προέκυπτε και δεν ήταν καταγεγραμμένο. Σχετικά με τη σφραγίδα, θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριε Πρόεδρε πως η έδρα και τα γραφεία της ομάδας βρίσκονται στο Αίγιο κι όχι στην Αθήνα.
5) Ποιος προσπάθησε να σας νομιμοποιήσει ως Πρόεδρο της ΠΑΕ;
Σύμφωνα με πρακτικό του Δ.Σ. ( 13/1/18) αναλάβατε τη θέση του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και με επόμενο (25/2/18) τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Αυτά αποδεικνύονται από τις υπογραφές σας στα ανωτέρω έγγραφα καθώς και από τη νόμιμη καταχώρησής τους στο Γ.Ε.Μ.Η.
Τα γεγονότα της τετράμηνης καταστροφικής – για την ομάδα – θητείας σας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Δεν πληρώσατε κύριε Κασκαντίρη απολύτως τίποτα. Πιο συγκεκριμένα:
το χρέος στη FootballLeagueαπό τα 385€ εκτινάχθηκε στις 14.000€, που σημαίνει πως δεν πληρώσατε ούτε ένα ευρώ για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, οφείλετε ακόμα στη FootballLeagueτα παράβολα για τα συμβόλαια των 12 μεταγραφών που κάνατε κατά την περίοδο του Ιανουαρίου (12 * 300=3.600€), δεν έχετε πληρώσει καμία υποχρέωσή σας που σχετίζεται με ενοίκια προπονητή, ποδοσφαιριστών, γραφείου και με τη σίτιση του ποδοσφαιρικού τμήματος
δεν έχετε καταβάλει απολύτως τίποτα τόσο στον ΕΦΚΑ όσο και στο Δημόσιο, έχετε αφήσει απλήρωτα τα πρόστιμα στην ΕΠΟ με σοβαρό κίνδυνο να υπάρξει αφαίρεση βαθμών κατά την επόμενη περίοδο αναφορικά με μισθοδοσίες υπαλλήλων, αθλητών και προπονητικού τιμ δεν υπάρχουν σχόλια. Τρανό παράδειγμα οι προσφυγές των 6 (από τους 12) ποδοσφαιριστών που εσείς φέρατε στην ομάδα

 

Έχω όμως κι εγώ να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις κύριε πρόεδρε.
1) Ποιος ήταν ο λόγος που εσείς και οι συνεργάτες σας αναλάβατε την ομάδα αφού δεν είχατε χρήματα;
2) Πότε, άραγε, ήρθαν οικονομικοί ελεγκτές – απεσταλμένοι σας;
3) Ποιος ο σκοπός της εμπλοκής όλων αυτών των «περίεργων τύπων» που φέρατε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα; (ονόματα και διευθύνσεις υπάρχουν)
4) Γιατί επέλεξαν – μετά από κάποια συγκεκριμένα γεγονότα – τη λύση της προσφυγής (φυγής) «αηδιασμένοι» οι πιο παλιοί παίκτες (Σκαρτσίλας, Ρέλλας, Τσάπαλος);

 

Δεν ξέρω κύριε Κασκαντίρη αν είστε βλάκας ή άσχετος, όπως εσείς αναφέρετε στην επιστολή σας. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι πως ‘ ‘Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ”. Όπως, επίσης, και ότι είστε ψεύτης και ποδοσφαιρικά επικίνδυνος. Σας καλώ λοιπόν να τιμήσετε την υπογραφή σας και να τηρήσετε όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση που κατέχετε σήμερα ως Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος με την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθω.
ΥΓ1: Αναλάβετε κάποια στιγμή τις ευθύνες σας και μην ψάχνετε διαρκώς για συνενόχους.
ΥΓ2: Όταν εσείς ήσασταν ”εξαφανισμένος”, εγώ ήμουν αυτός που συνέβαλα οικονομικά ώστε να ταξιδέψει η ομάδα στη Λάρισα και να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Αίγιο με τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ( το γνωρίζει πολύ καλά ο στενός σας συνεργάτης κύριος Γκάμαρης).
Με τιμή
Αντώνης Ρέλλας
Μεγαλομέτοχος της
ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ