Παρελθόν αποτελεί από τον προεδρικό θώκο του Παναιγιάλειου ο Χρήστος Μυστακίδης, στον οποίο αναμένεται να επιστρέψει – εκτός απρόοπτου- ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας.

Ωστόσο, μαζί με το κ. Μυστακίδη, παρελθόν από τους «μελανόλευκους» αποτελούν και οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Δημητριάδης.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του aigoallsports.gr, ο Αντώνης Ρέλλας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, είχε ξεκινήσει τις προσωπικές του επαφές, με πολλούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες ώστε να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά για να μπορέσει η «μελανόλευκη» ΠΑΕ να συνεχίσει στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως η τελευταία μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών και η τακτοποίηση  της ομάδας προς το δημόσιο, αλλά και τα χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν για μεταγραφές, μπήκαν στο ταμείο της ομάδας από τις προσωπικές κινήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Φυσικά, σε αυτό το ποσό, πρέπει να προσθέσουμε και τα χρήματα που έλαβε η ομάδα από την μετεγγραφή του Γιώργου Στρέζου στον ΟΦΗ.

Τέλος, πληροφορίες που όμως δεν είναι επιβεβαιωμένες, αναφέρουν ότι ήδη ο Αντώνης Ρέλλας έχει προσεγγίσει νέα, αλλά και παλιά πρόσωπα, που είχαν διατελέσει στην ομάδα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ