Ύστερα από 35 χρόνια στα φύλα αγώνων του Παναιγιαλείου θα αναγράφεται και πάλι το επώνυμο Λιάτος. Με μια διαφορά όμως στο μικρό όνομα…αντί για το Γεράσιμος (Μάκης) Λιάτος  θα γράφει το όνομα Παύλος. 

Για τον Μάκη Λιάτο τι μπορούμε να γράψουμε μέσα σε 100 λέξεις ενός άρθρου… Είναι μια σελίδα μόνος του. Από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές πού έβγαλε η Αιγιάλεια, που ακόμα και η τότε Β’ Εθνική ήταν μικρή κατηγορία για τη μπάλα που ήξερε.. 

Φόρεσε τη μελανόλευκη φανέλα σαν ποδοσφαιριστής  από το 1978 έως το 1984 ή 85 (αν εδώ δεν κάνουμε λάθος) ενώ ήταν και προπονητής σε όλες τις κατηγορίες (Δ’ Εθνική, Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική).

Τώρα όσον αφορά το Παύλο  Λιάτο  στις ακαδημίες της Θύελλας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με πλούσια ποδοσφαιρικά προσόντα. μόλις 17 ετών (31-12-2001) και βασικό στέλεχος της ομάδας του Κυριάκου Αθανασίου τα 2 τελευταία χρόνια.


Διακαιολογημένα στο τελευταίο του χθεσινό παιχνίδι εκτός από το περιβραχιόνιο του αρχηγού, οι συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα τον σήκωσαν στα χέρια για να τον αποχαιρετήσουν με αυτό το χαρακτηριστικό τρόπο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Λιάτος Παύλος
Μέσος
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ