Ο Παναιγιάλειος το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τα διοικητικά, «ακροβατεί» σε ένα τεντωμένο σχοινί. Οι τελευταίες πληροφορίες όμως, που έχουν δει το… φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως πλέον η αιγιώτικη ομάδα είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα διοικητικά και ταυτόχρονα να πάρει μεγάλη οικονομική… ανάσα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Αντώνης Ρέλλας έχει βρει την λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και πως ήδη έχει συμφωνήσει με επιχειρηματία από το εξωτερικό ώστε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

 

Μάλιστα, αθηναϊκή ιστοσελίδα γράφει σε κείμενο της πως η μεταβίβαση θα γίνει- ακόμα και-εντός του επόμενου 24ωρου με εμπλεκόμενο και ελληνικό σύνδεσμο και πως μέχρι αύριο θα δοθούν έναντι χρήματα από τα χρωστούμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στο ίδιο δημοσίευμα,  γράφετε πως αυτά ειπώθηκαν από τον ίδιο τον κ.  Ρέλλα, χθες  το βράδυ, σε κουβέντα που είχε με τους «μελανόλευκους» αρχηγούς και τον Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Τέλος, όπως φαίνεται, ο κ. Ρέλλας θα αποχωρήσει εντελώς από το διοικητικά του συλλόγου, ενώ το μόνο που απομένει είναι φανεί αν οι τελευταίες πληροφορίες πραγματοποιηθούν και ο Παναιγιάλειος μπορέσει να ατενίσει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα που τον ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ