Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής, με τον Λεωνίδα Βόκολο να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, καθώς, όπως είπε, ο Απόλλων διαθέτει μια ποιοτική ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Ακολούθως ο 46χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την 20άδα την οποία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Στρέζος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρότας, Βλάχος, Κοντοές, Ρέλλας, Ντέμο, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης, Πατινιώτης, Μωυσίδης, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Καζβιρόπουλος, Ξόμπλιος, Μπουρλάκης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.
Η αποστολή τής ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 3.30μ.μ. από το δημοτικό στάδιο Αιγίου με προορισμό την πρωτεύουσα για να καταλύσει σε ξενοδοχείο τής Γλυφάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ