Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την… μίνι προετοιμασία του για το αυριανό (3μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης (και τελευταίας τού πρώτου γύρου) αγωνιστικής για το φετινό πρωτάθλημα της «Stoiximan.gr Football League».

Στην αυριανή αναμέτρηση η «Μαύρη Θύελλα» θα παραταχθεί χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Νταγκεστάνι και Μπρους, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, τη στιγμή που ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (τραυματισμών ή τιμωριών).
Το απόγευμα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δείπνησαν στο «μελανόλευκο» εστιατόριο (στα Σελιανίτικα), εκεί όπου ο Αιγιώτης τεχνικός ανέλυσε μέσω βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας. Αμέσως μετά ο κ. Σπανός ανακοίνωσε την 20άδα για το αυριανό ματς, την οποία αποτελούν οι Τσάπαλος, Γκαραβέλης, Ρότας, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τσότρας, Τρίγκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Ξόμπλιος, Κρητικός, Γκούφας, Σκαρτσίλας και Ιβάνκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ