Ολοένα και περισσότεροι γίνονται οι επαγγελματίες – επιχειρηματίες τού Αιγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που μέρα με την ημέρα αντιλαμβάνονται το έργο που γίνεται στον Παναιγιάλειο, από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι και την επαγγελματική ομάδα. Η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου όλο και… μεγαλώνει, καθώς σε αυτή επιθυμούν να εισέλθουν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά και εκτιμούν τη συνολική προσπάθεια, που ξεκινά από τις «μελανόλευκες» Ακαδημίες και καταλήγει στην «μεγάλη» ομάδα.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Αιγιώτης επιχειρηματίας Μένιος Κουτρόπουλος, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι προέβη σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, καθώς στην αίθουσα ιδιοκτησίας του «Όνειρο» (στη Μυρτιά) δεξιώθηκε τα ποδοσφαιρικά τμήματα των Ομάδων Κ15 και Κ17 του Παναιγιαλείου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχηθεί «καλή αγωνιστική χρονιά». Ο κ. Κουτρόπουλος είναι εδώ και λίγες ημέρες πρόεδρος του δεύτερου πιο ιστορικού σωματείου (μετά τον Παναιγιάλειο) στην περιοχή, δηλ. του Εθνικού Αιγίου, ο οποίος στο εξής θα αποτελεί θυγατρική ομάδα τής «Μαύρης Θύελλας» και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, έχοντας στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που θα «ανεβαίνουν» από την Ομάδα Παίδων.

Το «παρών» στη δεξίωση έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος και το μέλος της ΠΑΕ Χρήστος Μυστακίδης και Πάνος Γούσας, αλλά και ο γενικός διευθυντής της, Δημήτρης Οικονομόπουλος. Μάλιστα, στους σύντομους χαιρετισμούς τους τόσο ο σημερινός πρόεδρος όσο και ο προηγούμενος Πάνος Κουτρόπουλος ζήτησαν από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εφαρμόσουν το τρίπτυχο της επιτυχίας (καλοί άνθρωποι – καλοί μαθητές – καλοί αθλητές), διαβεβαιώνοντάς τους πως οι διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους, προσπαθώντας να τους προσφέρουν ό,τι είναι δυνατόν για να αναδείξουν το ταλέντο τους, το οποίο μέσα από σκληρή δουλειά μπορεί κάποτε να τους οδηγήσει (γιατί όχι) ακόμα και στην επαγγελματική ομάδα!

menios1 menios3 menios4

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ