Με τήν νέα διοίκηση να δίνει το παρών στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ο Πέτρος Δημητρίου συνέχισε με τους εναπομέιναντες ποδοσφαιριστές την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με τον Απόλλων Πόντου.  Οι παίκτες που έχουν μείνει πλέον στο ρόστερ είναι οι: Αθανασίου, Τσάπαλος, Καρακίτσος, Ρέλλας, Βλάχος, Σμίλτος, Σκαρτσίλας, Σταματής, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Κασναφέρης, Κοντοχρήστος, Σακελλαρόπουλος, Κόκκορης, Κάναλς, Τσερκέζος,Τσουρής.

Στη συνέχεια έγινε η συνάντηση με τους παίκτες, όπου μετά την συνομιλία που είχαν και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, στην οποία οι παίκτες απο την δική τους πλευρά τόνισαν ότι μετά από όσα μας είχαν υποσχεθεί και στο τέλος δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα, είχαν χάσει πλέον την εμπιστοσύνη τους σε όλους, και για αυτό προχώρησαν σε αυτή την κίνηση-ανακοίνωση, πλέον δεν υπάρχει θέμα όσον το παιχνίδι της Κυριακής και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονκά.

Έχουν απόλυτο δίκιο

Απο την πλευρά της διοίκησης ο κος Κασκαντήρης μας δήλωσε ότι έχουν απόλυτο δίκιο οι ποδοσφαιριστές, με όλα αυτά που έχουν ακούσει και έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες, το βλέπω απόλυτα λογικό να μην εμπιστευόνται απολύτως κανένα. Από την δική μας πλευρά τους τονίσαμε ότι θα είμαστε δίπλα τους, και θα προσπαθήσουμε με τις πράξεις μας να μας πιστέψουν και να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη τους.

Πληρωμές την Παρασκευή

Όσον αφορά το μείζον θέμα με τα δεδουλευμένα των παικτών, την Παρασκευή η διοίκηση θα βάλει χρήματα στους λογαριασμούς τους ενώ τους δόθηκε η διαβεβαίωση οτι κάθε 10 ημέρες θα γίνεται η σταδιακή εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλονται.

Απέσυρε τη προσφυγή ο Στίκας – Λύθηκε το συμβολαιό του.

Ίσως η πρώτη ουσιαστική κίνηση απο πλευράς της διοίκησης του Παναγιάλειου ήταν σωστή διαχείρηση και λύση στο θέμα της προσφυγής του Αποστόλη Στίκα. Όχι μόνο δεν έγινε μέσω δικαστικής οδού η λύση του συμβολαίου, αλλά οι διοικούντες κατάφεραν να κράτησουν το ποσοστό  του 10% απο μελλοντική μεταγραφή του παίκτη.

Με Απόλλωνα Λάρισας τα νέα αποκτήματα.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας οι προσπάθειες των ανθρώπων της μελανόλευκης ομάδας αυξάνονται κάθε ώρα, ώστε στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αίγιο, να κάνουν ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι τελικός για την αιγιώτικη ομάδα.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ