Γέμισε το ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου μετά τους Μέγκαχεντ, Σβόγιτς, Μέξη, ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι βρήκε τον τρόπο να τακτοποιήσει την προσφυγή του Μάρκοβιτς και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο μεταγραφικό μπαράζ προστέθηκαν οι Μαχαμάνε Σισέ, Ζήσης Ναούμ, Γιώργος Ελευθεριάδης και Γιώργος Δικαιόπουλος. Αναλυτικά η ανακοίνωσή: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαχαμάνε Σισέ (Mahamane Cisse).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας (δεξιά στη φωτό) γεννήθηκε στο Μάλι στις 27 Δεκεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες (U20-U17) του Μάλι ωστόσο είναι διεθνής με την ανδρική εθνική ομάδα του Νίγηρα. Έχει αγωνιστεί με την Djoliba (Μάλι) και την Léopards de Dolisié (Κονγκό).

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Εκτός αυτού οι «σαρδέλες» απέκτησαν τον Γιώργο Μέξη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανελευσινιακό:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μέξη.

Ο Γιώργος Μέξης γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1994 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου. Έχει περάσει από Άλιμο (Γ’ εθνική) και Τριγλία Ραφήνας (Γ’ εθνική) ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανελευσινιακός.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Ακόμη προσέθεσαν και τους εξής στο δυναμικό τους: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ζήση Ναούμ (23 ετών – Επιθετικός), Γιώργου-Ραφαήλ Ελευθεριάδη (20 ετών – Επιθετικός) και Γιώργου Δικαιόπουλου (25 ετών – Επιθετικός).

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ