Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση, παρουσία των διοικήσεων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών τόσο της επαγγελματικής ομάδας όσο και των Ομάδων Νέων, Εφήβων και Παίδων, αλλά και αρκετών φιλάθλων, η «οικογένεια» του Παναιγιαλείου έκοψε σήμερα το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του αρχοντικού Παναγιωτόπουλου, εκεί όπου λειτουργεί από προχθές η έκθεση φωτογραφίας, λαβάρων και τροπαίων, την οποία ετοίμασαν οι διοικούντες με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων τής «Μαύρης Θύελλας»!
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Νικολόπουλος, ο οποίος, αφού πρώτα μετέφερε τις ευχές τού Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου, ευχήθηκε με τη σειρά του «ο Παναιγιάλειος όχι μόνο να τα εκατοστίσει αλλά και να τα χιλιάσει, προβάλλοντας το Αίγιο και την Αιγιάλεια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και όχι μόνο»!
Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάκης Σπυρόπουλος έκοψαν από κοινού την βασιλόπιτα, ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες μας. «Ο Παναιγιάλειος έφτασε να γιορτάζει τα 90 χρόνια του επειδή όλο αυτό το διάστημα διοικήσεις, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι ήταν ενωμένοι. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπυρόπουλος, ενώ ο Αντώνης Ρέλλας δήλωσε «ευλογημένος» που βρίσκεται στο «τιμόνι» του συλλόγου, ειδικά φέτος που ο Παναιγιάλειος… ενενηντάρησε!
Αμέσως μετά ακολούθησαν οι κληρώσεις των δώρων για τα τέσσερα «μελανόλευκα» τμήματα, οι τυχεροί των οποίων ήταν ο Σταύρος Αποστολόπουλος από την Κ15 (κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά του καταστήματος «Vodafone Ψυχογιάννης»), ο Χρήστος Φράγκος από την Κ17 (κέρδισε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου (προσφορά του καταστήματος «Οπτικά Μαμάσης»), ο Χάρης Σουβατζόγλου από την Κ19 (50 ευρώ από τη διοίκηση) και ο Άλμπερτ Μπρους από την επαγγελματική ομάδα (100 ευρώ από τη διοίκηση).

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ