Νέα επίθεση κατά του Θοδωρή Καρυπίδη, εξαπέλυσε ο Σέρχιο Κόκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τους «κιτρινόμαυρους» -Σέρχιο,ο Άρης περνάει δύσκολες στιγμές. Ποια είναι η γνώμη σου για την νυν διοίκηση του Άρη;

«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Κύριος Καρυπίδης δεν είναι ικανός να διοικήσει μία ομάδα όπως ο Άρης και πιστεύω ότι δεν γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου. Δεν επιτρέπεται μια ομάδα με τέτοιο κόσμο να έχει τον συγκεκριμένο πρόεδρο. Ο λαός του Άρη θα πρέπει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι σε αυτή την διοίκηση».

-Σαφώς και θα πληροφορήθηκες το επενδυτικό ενδιαφέρον από την πλευρά του Κυρίου Μπούμπουρα.

«Φυσικά και το έμαθα. Δεν γνωρίζω αν ο κύριος Καρυπίδης του ζήτησε χρήματα,όπως ακούστηκε, αλλά από εκεί και πέρα αν πραγματικά θέλεις να επενδύσεις σε μία ομάδα,είναι στο χέρι σου να το πράξεις».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Νίκο Αναστόπουλο που είχε και την ευθύνη για τον σχεδιασμό της ομάδας. «Κατά την άποψη μου ο Αναστόπουλος ήταν μια μαριονέτα του Καρυπίδη και δεν ήταν ο κατάλληλος προπονητής για την ομάδα».

-Ο Άρης με το υπάρχον υλικό μπορούσε να ανέβει κατηγορία;

«Προφανώς και ναι.Ο Άρης έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Ταυλαρίδης και ο Διούδης. Γενικότερα η ομάδα διαθέτει παίκτες Α’Εθνικής. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του υλικού.Το φυσιολογικό θα ήταν ο Άρης να είναι πρώτος στην κατηγορία και όχι ο Απόλλων Σμύρνης».

-Βλέπεις κάποια λύση να διαφαίνεται για το μέλλον και εσύ θα ήθελες να επιστρέψεις με κάποιο ρόλο;

«Το δικό μου μέλλον βρίσκεται στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Έχω αρκετές γνώσεις τις οποίες κοιτάζω να εμπλουτίζω συνεχώς.Τώρα όσο αναφορά το μέλλον του Άρη, λυπάμαι αλλά με τον συγκεκριμένο πρόεδρο το βλέπω πάρα πολύ άσχημο. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και πάντα έχω το θάρρος της γνώμης μου. Ακόμα και αν κατηγορηθώ,δεν με ενδιαφέρει».

-Σέρχιο οι φίλοι του Άρη όπως και οι περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι όταν ακούμε το όνομα σου το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο θρίαμβος του Άρη στο Βιθέντε Καλντερόν. «Ήταν μία τεράστια επιτυχία για την ιστορία του Άρη και μία αξέχαστη στιγμή για μένα.Η σημαντικότερη στην καριέρα μου”

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ