Μετά την ισοπαλία στο Αιγίνιο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Λαμία υποδέχεται τον Κισσαμικό με … στόχο τη νίκη και μόνο. Η ομάδα της Φθιώτιδας στο σημερινό ματς θα είναι ενισχυμένη, αφού επιστρέφουν οι Κοτσώνης και Ντουρμισάι. Εκτός για την ομάδα της Λαμίας παραμένουν οι τραυματίες Τζόκιτς και Πίντο, ο Ρογγότης, καθώς και ο τιμωρημένος Αυγενικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίτκας, Τσενάμο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Όμο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Βασιλογιάννης, Παπαευθυμίου, Τσούκαλος, Βάτερσον,  Παπατσαρούχας και Ντουρμισάι.

Ο Κισσαμικός, έπειτα από την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, φιλοξενείται από την Λαμία, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα εν όψει του σημερινού παιχνιδιού, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο μετά τη προπόνηση της Παρασκευής να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Παγώνης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο, Θέος, Βλάχος, Κίκε, Ποκόνγκ, Μάριο Μαρτίνεθ, Μάντζης, Μίλιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ