Συνάντηση με τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου είχε σήμερα το απόγευμα ο τεχνικός των μελανόλευκων Λεωνίδας Βόκολος ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο 46χρονος τεχνικός αναφέρθηκε για τους στόχους του Παναιγιαλείου στο φετινό μαραθώνιο, για την πρεμιέρα με τα Χανιά, αλλά και γενικότερα για την Football League.

«Επιτέλους ξεκινάμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Βόκολου, όσον αφορά το πρωτάθλημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ¨Όσο αρνητικό ήταν για το ποδόσφαιρο αυτή η καθυστέρηση, τόσο θετικό ήταν για μας καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει. Είμαστε μια νέα ομάδα που κτίζεται πάνω στη δίκη μου φιλοσοφία και θέλω να τονίσω ότι είμαι απολύτως ικανοποιημένος και χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τι θέλω από αυτούς μέσα στο γήπεδο.

Για τους φετινούς στόχους του Παναιγιαλείου:

Βασικός μας στόχος είναι να προκαλέσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο με την αγωνιστική μας παρουσία σαν ομάδα, όλοι μας γνωρίζουμε την ιστορία της ομάδας, τι ¨βάρος¨ έχει σαν όνομα και φανέλα και αυτό το έχω περάσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους ότι θα πρέπει όλοι μας να σεβαστούμε αυτήν την ομάδα με ένα και μοναδικό στοιχείο, την άψογη αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική μας εικόνα. Βλέποντας μέσα από φωτογραφίες αλλά και παρακολουθώντας παιχνίδια της με γεμάτες εξέδρες και σε κάθε ματς να έχει 5.000 με 6.000 φιλάθλους. όποιος από τους παίκτες που είναι στην ομάδα την  ακολουθήσει αυτή την φιλοσοφία μου, θα εχει θέση σε αυτή, σε αντίθετη περίπτωση τότε δεν θα είναι μέλος της.Στο αγωνιστικό δεν θα δηλώσω ποτέ ότι πάμε για πρωτάθλημα, ή να επιδιώξουμε την παραμονή, κάθε ματς, με κάθε αντίπαλο θα το βλέπουμε διαφορετικά, με στόχο πάντα την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ¨ταμείο¨.

Για τη πρεμιέρα με τα Χανιά.

Όπως σε κάθε ξεκίνημα θα υπάρχει το άγχος, το άγνωστο το πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος σε σχέση με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα. ( παρακολούθησε το παιχνίδι του κυπέλλου με την Σπάρτη).δεν μας ¨ηρεμεί¨ το 4-0 της ήττας της κρητικής ομάδας, αντίθετα μας κάνει να είμαστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα, γιατί σίγουρα θα παρουσιαστούν με διαφορετικό πρόσωπο. Έχουμε υποχρέωση να την σεβαστούμε, όπως θα κάνουμε με όλους τους αντιπάλους μας, είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα που θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή από όλους μας.

Για την Football League, και αν η λίγκα καλούσε και τους 18 προπονητές να καταθέσουν την δίκη τους πρόταση, ώστε να αλλάξει όλη αυτή κακή της εικόνα .

¨Πριν πάμε σε μια τέτοια συζήτηση, θα πρέπει πρώτα να καθίσουμε  μόνοι μας σε ένα τραπέζι οι 18 προπονητές και να συζητήσουμε, ξεκαθαρίζοντας μέσα μας τι πρωτάθλημα θέλουμε, και στη συνέχεια να το περάσουμε στην λίγκα.

Δυστυχώς είμαστε η μοναδική χώρα που αντί πρωταγωνιστές να είναι αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές, είναι οι παράγοντες και θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

¨Αν ρωτήσεις έναν Άγγλο ποδοσφαιριστή ποιος είναι ο πρόεδρος στην ομάδα που αγωνίζεται θα σου απαντήσει ότι δεν το γνωρίζει, αντίθετα είμαι σίγουρος ότι θα ξέρει ποιος είναι ο ¨πρόεδρος¨ μιας ελληνικής ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ