Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στην ιστοσελίδα flnews.gr, έπειτα από τη νίκη των «μελανολεύκων» στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 46χροου τεχνικού:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το πρωτάθλημα. Γνωρίζετε πως ξεκινήσαμε πολύ αργά τις προπονήσεις μας και αυτή η καθυστέρηση στην έναρξη του είναι για εμάς ευεργετική. Μας δίνει το δικαίωμα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να βγάζουμε στο γήπεδο πράγματα  που δουλεύουμε».

-Έχετε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες της κατηγορίας. Ποια είναι η άποψη σας για την δυναμική του φετινού πρωταθλήματος;

«Είναι γεγονός πως θα είναι αρκετά δυνατό και δύσκολο πρωτάθλημα. Για εμάς ο δρόμος είναι ανηφορικός και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε ομάδα. Αυτό δουλεύουμε περισσότερο μέσα στις προπονήσεις και προσπαθούμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές τη σκέψη πως πάνω από όλους πρέπει να είναι η ομάδα. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας για τη φετινή σεζόν.»

Η νίκη με 2-0 επί του Αχαρναίκού τι σημαίνει για εσάς;

«Σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας αυτό που μετράει για τους προπονητές είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και πόσο αυτά που δουλεύεις στις προπονήσεις βγαίνουν στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού υπάρχουν πολλές αλλαγές και οι ομάδες δεν μπορούν να κρατήσουν τον ίδιο  ρυθμό και την συνοχή τους».

Πηγή:flnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ