Η “ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ” ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη. Η ομάδα μας, ύστερα από την πρόταση που υπάρχει από ομάδα τού εξωτερικού για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, προχώρησε στη λύση τού συμβολαίου του και εύχεται στο Γιώργο καλή συνέχεια, υγεία κι επιτυχίες. Ευχαριστούμε το Γιώργο Κατίδη για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Κατίδης, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” προέβη στην εξής δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την “ΠΑΕ Παναιγιάλειος” που κράτησε το λόγο της και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και μέσω αυτού να κάνω το επόμενο βήμα στο εξωτερικό. Ο Παναιγιάλειος μου στάθηκε σαν πραγματική οικογένεια και ευχαριστώ τον κόσμο για τον καιρό που ήμουν στην ομάδα και με βοήθησε να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και όχι αυτόν που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν. Εύχομαι υγεία κι υπομονή στα παιδιά της ομάδας, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η Διοίκηση εργάζεται σκληρά και προσπαθεί καθημερινά. Καλή συνέχεια στην ομάδα, διότι το αξίζει και θα το επιτύχει».

Διάψευση για πιθανή αποχώρηση Ξόμπλιου
Επίσης, η “ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ” διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια δημοσιεύματα μιλούν για αποχώρηση του επιθετικού μας Παναγιώτη Ξόμπλιου. Για τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο Παναγιώτης συνεχίζει κανονικά να ανήκει στο ρόστερ τής ομάδας, μιας και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ τον πιστεύει, τον εμπιστεύεται και αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία της έως σήμερα πορείας του Παναιγιαλείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ