Στη πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο τελευταίο πρωτάθλημα της Foootball League ο Παναιγιάλειος υποδεχόταν στο Αίγιο τη Σπάρτη. Οι καιρκές συνθήκες καθαρά χειμωνιάτικες, με ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και ενώ δεν έχει συμπληρωθεί ούτε το 1ο λεπτό ο “κεραυνός” του Μάριου Τζανουλίνου στελνει τη μπαλλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων δινοντας τοτε τη νικη στους μελανόλευκους.΄Ηταν η πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Παναιγιάλειου.

Ακολούθησαν ακόμα άλλα 13 παιχνίδια, σκόραρε σε ενα ακόμα παιχνίδι (Απόλλωνα Λάρισας) και ήταν ένας απο τους παίκτες που βοήθησαν στην χωρίς αποτέλεσμα (παραμονή) προσπάθεια της αιγιωτικης ομάδας.

Το καλοκαίρι μίλησε με διαφόρες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά η σωστή προσέγγιση απο τους διοικούντες των μελανόλευκων τον έκαναν να παραμείνει στο Αίγιο.

Πέντε μόνο ημέρες πριν τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο “αρχηγός” πλέον των μελανόλευκων μίλησε στο Aigio All Sports για την νεά σεζόν.

Για την παραμόνή του στην ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα. Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το προσωπο μου. Είναι μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά φέτος, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μεγάλος σύμμαχος σε αυτό θα είναι η συμβολή του κόσμου που τον χρειαζόμαστε δίπλα μας να μας στηρίζει!

Για την διαφορά των διοικήσεων

Η διαφορά της φετινής διοίκησης είναι ότι νιώθουμε μια ασφάλεια που πέρσι δεν υπήρχε το δεύτερο μισό που ήμουν στην ομάδα, Είναι άνθρωποι αιγιώτες που μας δείχνουν έμπρακτα ότι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν το καλό της, κατι που πέρσι δεν υπήρχε. Υπήρχε μια αβεβαιότητα σε όλους τους τομείς και αυτό είναι το χειρότερο για έναν παίχτη. και πιστευω ότι αυτή η σχέση διοίκησης με τον κόσμο θα μας δώσει την απαραίτητη ηρεμία που χρειαζόμαστε για να δώσουμε οι παίχτες το καλύτερο που μπορούμε και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει!

Να είσαι “αρχηγός” στο Παναιγιάλειο

Είναι πολυ μεγάλη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να είναι αρχηγός και ακόμα μεγαλύτερη λόγο της ιστορίας της ομάδας και την βαρύτητα της φανέλας. Η προσωπικότητα και ο σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τον σύλλογο αφήνει σε δεύτερη μοίρα την ηλικία.

Για το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Διαγόρα

Όπως είναι λογικό δεν είμαστε 100% έτοιμοι υπάρχουν παιδιά που ήρθαν αυτή την εβδομάδα και ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Διαγόρας έχει υψηλές βλέψεις για φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και πιστεύουμε σε κάτι θετικό!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ